Adviserend en ondersteunend

Ouders kunnen op ons dagverblijf meedenken en advies geven over verschillende zaken die te maken hebben met het opvangen van kinderen.

Zij zijn vertegenwoordigd in de Oudercommissie. De leden van de oudercommissie hebben allemaal zelf een kind dat wordt opgevangen op het Hazendonkje en nemen vrijwillig deel in deze commissie. Mocht u als ouder ook interesse hebben in deelname, laat het ons weten.

De oudercommissie praat over beleidsmatige zaken, adviseert (bijvoorbeeld over de prijs en openingstijden), helpt met organiseren van activiteiten en is een aanspreekpunt voor ouders. Mocht u ergens tegen aan lopen of ideeën willen delen, kunt u altijd contact opnemen met de oudercommissie. U doet dit door ons aan te spreken of via:

Email de Oudercommissie

 

Leden

Foto OC klein 1

Oudercommisssie Schelluinen

Staand van links naar rechts: Sandra, ellen, Rianne, Gerjan
Zittend van links naar rechts: Michelle, Ilse, Samara en Karin


Michelle:

Ik ben Michelle Leeuwis-Bouwman. Mama van Tess (2 jaar) en Huub (4 maanden). Tess zit op de dreumesgroep en komt op dinsdag, woensdag en vrijdag. Huub zit op dezelfde dagen op de babygroep.


Ilse:

Mijn naam is Ilse Campos Castro. Samen met mijn man Valentino zijn wij de trotse ouders van Sam, Saar en Mees. Sam zit op de basisschool, Saar zit op dinsdag in de peutergroep en Mees zit op dinsdag in de dreumesgroep.

Samara:
Mijn naam is Samara de Jong. Ik ben getrouwd met Hans de Jong en wij zijn de gelukkige ouders van Mattias. Mattias geniet enorm wanneer hij op maandag en vrijdag op de babygroep mag komen spelen.


Karin:

Mijn naam is Karin van Rijswijk. Ik ben getrouwd met Jasper en juf op een basisschool. Ons zoontje Mees gaat iedere dinsdag met veel plezier naar de dreumesgroep.

Sandra:
Ik ben Sandra van Dijk, 39 jaar, moeder van Casper en woonachtig in Schelluinen. Casper is op maandag, dinsdag en donderdag aanwezig op het Hazendonkje en zit in de peutergroep.

Ellen:
Ik ben Ellen te Kaat, woonachtig in Schelluinen samen met mijn vriend Marcel en mijn zoon Sven. Sven is elke maandag en dinsdag met een grote glimlach te vinden op de dreumesgroep.

Rianne:
Als lid van de oudercommissie wil ik mijzelf graag voorstellen. Ik ben Rianne Blokland, moeder van Jesse (01-12-2015) en getrouwd met Alexander. We wonen nu zes jaar in Gorinchem. Ik werk 24 uur als Recruiter binnen Tempo-Team. Op deze dagen brengen wij Jesse naar het kinderdagverblijf.

Gerjan:
Ik ben Gerjan Peverelli. Vader van Saar en Pien. Saar zit in de peutergroep en Pien op de babygroep.