Adviserend en ondersteunend

Ouders kunnen op ons dagverblijf meedenken en advies geven over verschillende zaken die te maken hebben met het opvangen van kinderen.

Zij zijn vertegenwoordigd in de Oudercommissie. De leden van de oudercommissie hebben allemaal zelf een kind dat wordt opgevangen op het Hazendonkje en nemen vrijwillig deel in deze commissie. Mocht u als ouder ook interesse hebben in deelname, laat het ons weten.

De oudercommissie praat over beleidsmatige zaken, adviseert (bijvoorbeeld over de prijs en openingstijden), helpt met organiseren van activiteiten en is een aanspreekpunt voor ouders. Mocht u ergens tegen aan lopen of ideeën willen delen, kunt u altijd contact opnemen met de oudercommissie. U doet dit door ons aan te spreken of via:

Email de Oudercommissie

 

Leden

Foto OC klein 1

Oudercommisssie Schelluinen

Staand van links naar rechts: Sandra, ellen, Rianne, Gerjan
Zittend van links naar rechts: Michelle, Ilse, Samara en Karin


Michelle:

Ik ben Michelle Leeuwis-Bouwman. Mama van Tess (2 jaar) en Huub (4 maanden). Tess zit op de dreumesgroep en komt op dinsdag, woensdag en vrijdag. Huub zit op dezelfde dagen op de babygroep.

Ellen:
Ik ben Ellen te Kaat, woonachtig in Schelluinen samen met mijn vriend Marcel en mijn zoon Sven. Sven is elke maandag en dinsdag met een grote glimlach te vinden op de dreumesgroep.

Evelien:
Ik ben Evelien Duindam-Jonkman. Ik woon met mijn man Bart Duindam en onze dochter Saar in Gorinchem. Saar gaat elke vrijdag met veel plezier naar de dreumesgroep. Ik werk als leerkracht op een basisschool in groep 1 / 2 en versterk sinds dit jaar de OC van het Hazendonkje.

Claudia
Even voorstellen, ik ben Claudia Zoutendijk, mama van Vesper die sinds kort op de dreumesgroep zit en getrouwd met Laurens. Ik woon in Gorinchem en heb ik mijn eigen bedrijf in de import en verkoop van wijnen.  Sinds juni ben ik lid van de oudercommissie, hartstikke leuk om hier mee bezig te zijn. 

Marleen:
Mijn naam is Marleen den Hartog en samen met mijn man Toni zijn wij de ouders van Joes (02-09-2018). Ik werk drie dagen per week als kind- en jeugdpsycholoog en op deze dagen brengen wij Joes met een heel gerust gevoel naar Het Hazendonkje. Middels mijn deelname aan de oudercommissie hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan de kwaliteit van de opvang en tevens een rol te spelen in de communicatie tussen Het Hazendonkje en ouders. Weet ons daarom vooral te vinden!”