OPVOEDEN IS SAMENWERKEN

Op het Hazendonkje vinden wij het belangrijk dat er betrokkenheid is tussen de pedagogisch medewerkers en ouders. Dit komt vooral tot stand door het dagelijks contact bij brengen en halen. Daarnaast organiseren wij diverse activiteiten om elkaar beter te leren kennen in een ontspannen sfeer.

MODDERDAG

Modderdag

Tijdens ModderDag ontdekken kinderen wat modder is, hoe je er mee kunt spelen en wat de verbinding met de aarde voor hen betekent. Buiten spelen in de natuur stimuleert de ontwikkeling van de kinderen enorm en op Modderdag geven we hier extra aandacht aan.

JAARVERGADERING

Het succes maken we samen!

De jaarvergadering wordt georganiseerd door de oudercommissie en is het moment om positief kritisch met elkaar te overleggen.

Tijdens deze avond staan we tevens stil bij een interessant en leerzaam thema. We sluiten af met een hapje en een drankje en ruimte om ervaringen uit te wisselen.

Zodat komend jaar nog beter wordt!

VERJAARDAG

Groot feest met de kinderen

Elke tweede zaterdag van juni organiseren het Hazendonkje Molenaarsgraaf en de oudercommissie de verjaardag van het Hazendonkje voor iedereen! Deze dag mag je ook langskomen om het Hazendonkje aan opa en oma of vrienden te laten zien. Vanaf 16:00 is er voor alle kinderen van het Hazendonkje en hun gezin een lekkere maaltijd.

Om nooit te verg-eten!

DAG VAN DE LEIDSTERS

Voor je favoriete leidsters

Het moment om de pedagogisch medewerkers eens flink in het zonnetje te zetten. En dat verdienen ze want ze doen veel meer dan oppassen alleen!

Zodat de pedagogisch medewerkers in het zonnetje gezet worden!

WORKSHOP

Nooit te oud om te leren

Op het Hazendonkje leren niet alleen de kinderen. De oudercommissie organiseert jaarlijks gezellige activiteiteiten voor de ouders. 

Ontdek het ervaringsgericht leren!

BEROEPENWEEK

Beroepenweek

Tijdens de beroepenweek nodigen we vakmensen uit die iets vertellen over hun beroep! Wat is er een leuker dan de brandweer die langskomt of een boer die zijn trekker laat zien.