HET HAZENDONKJE MOLENAARSGRAAF

Op een echte boerderij (de Hazendonkhoeve) met koeien en kalfjes, midden tussen de uitgestrekte graslanden en maisvelden ligt kinderdagverblijf het Hazendonkje Molenaarsgraaf.

De kinderen kunnen spelen in de 750m2 grote omheinde tuin met moestuin, speelweide, speeltoren, overdekte zandbak, trekkerbaan en griendbosje. De mini kinderboerderij heeft een konijnenheuvel, kippenhok, geitjes en shetlanders.

In het gebouw zijn 3 grote huislijke ruimtes en veel slaapkamers zodat kinderen hun rust kunnen nemen.

U kunt deze vestiging makkelijk bereiken vanaf de N214 die op 1 minuut afstand ligt.

TEAM

Professioneel en enthousiast

Wie er voor uw kind zorgt is van groot belang. Bij het Hazendonkje werken wij altijd met een leuk, divers team.

Wij streven ernaar zoveel mogelijk dezelfde gezichten op de groepen te houden op vaste dagen zodat u, uw kind en de pedagogisch medewerkers een goede band met elkaar op kunnen bouwen.

Op dit moment zijn wij op zoek naar invalkrachten. Heb jij interesse in een baan bij het Hazendonkje? Stuur dan een open sollicitatie per email.

OUDERCOMMISIE

Adviserend en ondersteunend

Ouders kunnen op ons dagverblijf meedenken en advies geven over verschillende zaken die te maken hebben met het opvangen van kinderen.Zij zijn vertegenwoordigd in de Oudercommissie. De leden van de oudercommissie hebben allemaal zelf een kind dat wordt opgevangen op het Hazendonkje en nemen vrijwillig deel in deze commissie. Mocht u als ouder ook interesse hebben in deelname, laat het ons weten. De oudercommissie praat over beleidsmatige zaken, adviseert (bijvoorbeeld over de prijs en openingstijden), helpt met organiseren en is een aanspreekpunt voor ouders. Mocht u ergens tegen aan lopen of ideeën willen delen, kunt u altijd contact opnemen met de oudercommissie.

FACEBOOK

Altijd bij de tijd

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van het Hazendonkje? Wij houden actief een pagina bij. Wanneer er belangrijke ontwikkelingen, evenementen of nieuwtjes zijn brengen wij u via Facebook op de hoogte. Heeft u geen Facebook? Onze pagina is openbaar en dus ook voor niet-leden toegankelijk.