NATUURLIJK SPELEN LEREN LEVEN

Het Hazendonkje staat voor professionele groene kinderopvang in de Alblasserwaard. Op onze dagverblijven krijgen uw kinderen naast professionele kinderopvang ook de mogelijkheid om kennis te maken met de uitdagende buitenruimte en leren ze genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.

MOLENAARSGRAAF

Op een echte boerderij

Op een echte boerderij (de Hazendonkhoeve) met koeien en kalfjes, midden tussen de uitgestrekte graslanden en maisvelden ligt kinderdagverblijf het Hazendonkje Molenaarsgraaf.

De kinderen kunnen spelen in de 750m2 grote omheinde tuin met moestuin, speelweide, speeltoren, overdekte zandbak, trekkerbaan en griendbosje. De mini kinderboerderij heeft een konijnenheuvel, kippenhok, geitjes en shetlanders.

In het gebouw zijn 3 grote huislijke ruimtes en veel slaapkamers zodat kinderen hun rust kunnen nemen.

Deze vestiging is makkelijk te bereiken vanaf de N214 die op 1 minuut afstand ligt.

Bekijk hier onze sfeervideo

SCHELLUINEN

Op klein landgoed

Op een klein landgoed met boomgaarden en dierenweiden, een educatief centrum en een professionele kinderboerderij ligt het Hazendonkje Schelluinen.

Er is een speeltuin voor de oudere dreumesen en peuters van 400m2 met trekkerbaan, overdekte zandbak, speeltoren een griendbosje. Ook is er een speeltuin voor de baby’s van 80m2 met speciale speelaanleidingen.

Op de naastgelegen kinderboerderij wonen kippen, koeien en geiten.

Deze vestiging is direct aan de N216 gelegen.