ONTMOET HET TEAM

Weten wie er voor uw kind zorgt als u aan het werk bent, geeft een gerust gevoel. Bij het Hazendonkje werken wij met een enthousiast team dat het heerlijk vindt om kinderen de juiste aandacht en verzorging te geven. Met zijn allen bieden wij kinderen meer dan alleen opvang; de kinderen ontdekken de wereld om hen heen door actief deel te nemen aan het leven op een boerderij. Wij stimuleren hen in het ontdekken van de wereld om hen heen! Leer ons kennen. 

MARJA SCHAKEL

Mijn naam is Marja Schakel. Ik woon samen met mijn man Jeroen en onze zonen Thijs en Sven in het dorp Brandwijk, een dorp midden in de polder! Na mijn PABO diploma te hebben gehaald, heb ik met veel plezier ruim 15 jaar lesgegeven aan de kleuters in Ameide. Maar ondertussen ontstonden de plannen voor een tweede vestiging van Het Hazendonkje in Schelluinen en besloten Jeroen en ik in overleg met Matthijs Baan (eigenaar van het Hazendonkje Molenaarsgraaf en vriend van Jeroen) dat wij de exploitatie van deze nieuwe vestiging op ons zouden nemen. Een compleet nieuwe uitdaging waarin ik mijn ervaringen vanuit het onderwijs, mijn achtergrond als boerendochter en de passie om met mensen te werken allemaal kan toepassen. Ik kijk er naar uit om u op het Hazendonkje te ontmoeten.

JEROEN SCHAKEL

Ik ben Jeroen Schakel, getrouwd met Marja en samen hebben we twee kinderen Thijs en Sven. Sinds 1 april 2016 zijn Marja en ik eigenaar van het Hazendonkje Schelluinen. Door de vriendschappelijke band met Matthijs Baan ben ik sinds de oprichting betrokken geweest bij het kinderdagverblijf te Molenaarsgraaf. Marja heeft de dagelijkse leiding op ons kinderdagverblijf en ik houd me met name bezig met de administratie, financiën en marketing.

MARLISSA BIKKER

Mijn naam is Marlissa Bikker, geboren in 1993 in Gameren. Sinds mei 2018 ben ik getrouwd met Jan Bikker, en wonen we nu samen in Meerkerk. Tijdens de voorbereidingen voor ons huwelijk zocht ik een werkplek dichter bij ons toekomstige thuis, het agrarische van het Hazendonkje sprak me erg aan. In januari 2018 ben ik gestart, de betrokkenheid voor en met de ouders en kinderen maakt het Hazendonkje uniek en bijzonder. Na een tijd als inval gewerkt te hebben werk ik nu 3 dagen per week op de babygroep. Ik werk hier met veel plezier en vind het erg leuk en leerzaam hoe te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen en om er samen met mijn collega’s voor de kinderen er een leuke dag van te maken. In mijn vrije tijd voetbal ik met veel plezier bij GVV’63 en vind ik het erg leuk om met vrienden leuke dingen te doen of er samen met Jan op uit te gaan.

ANITA DE ROOIJ

Ik ben Anita de Rooij, geboren in 1988. Met mijn man Leendert en dochtertje Ziera woon ik in Almkerk, waar ik ook ben opgegroeid. Met mijn afkomst van de boerderij weet ik hoe fijn het is om in een groene omgeving op te groeien. Dat extra stukje vrijheid, de verrijking die de natuur te bieden heeft en het leren omgaan met dieren gun ik ieder kind van harte toe.
Het werken op een agrarisch kinderdagverblijf heeft altijd mijn interesse en aandacht getrokken. Na 10 jaar met veel plezier bij een kinderopvangorganisatie in Gorinchem gewerkt te hebben, leek dit mij een ideale combinatie; mijn passie voor de kinderen delen met “het buiten leven”, wat het Hazendonkje de kinderen biedt. Elke dag geniet ik van de manier hoe puur kinderen vanuit zichzelf zijn en zij allemaal zo hun eigen unieke persoonlijkheid mogen zijn. Samen met mijn collega’s ga ik met een voldaan gevoel naar huis wanneer we de kinderen een dag vol plezier bezorgt hebben!

MARISKA WITZIER

Mijn naam is Mariska Witzier. Ik ben geboren en getogen in Noordeloos en woon daar heel fijn met mijn man en onze kinderen. Ik geniet van het buitenleven en wat is dan mooier als je die passie ook in je werk terug vindt. Buiten op ontdekkingstocht; er is geen leerzamere manier dan dingen zelf ondervinden. Het voelt daarom als een voorrecht om op het Hazendonkje te mogen werken waar het ‘buitenleven’ hoog in het vaandel staat. Mijn carrière begon in het basisonderwijs en in 2010 ben ik in de kinderopvang terecht gekomen. Ik houd van dit werk omdat kinderen puur en oprecht zijn. Ieder kind is op zijn manier mooi en speciaal. Zo hebben ze allemaal hun eigen behoeftes, waarin ik het als een uitdaging zie om samen met collega’s de kinderen een veilige, liefdevolle en leerzame omgeving te bieden waarin ze zichzelf kunnen en mogen zijn. Zodat u ieder kind op zijn eigen manier ziet ontplooien. 

MARSCHA DE BOOM

Mijn naam is Marscha de Boom en sinds 1 november 2019. werkzaam bij het Hazendonkje. Ik ben getrouwd met Jesse en heb 2 kinderen een zoon (Sam van 11 jaar) en een dochter (Sofie van 8 jaar). Wij wonen met veel plezier in Groot Ammers. Ik werk inmiddels meer dan 20 jaar met veel plezier in de kinderopvang. Hierbij heb ik ervaring opgedaan met alle leeftijden, zo heb ik niet alleen gewerkt op het kinderdagverblijf maar ook op de buitenschoolse opvang en de peuterspeelzaal. Ook heb ik ervaring opgedaan met het aansturen en managen van een organisatie. Ik ben erg blij met de keuze die ik heb gemaakt om bij het Hazendonkje te werken, wat een mooie locatie, wat een fijne en lieve collega’s en prettige sfeer. In mijn vrije tijd ben ik te vinden bij de sportclubs van mijn kinderen of heerlijk aan de keukentafel met het gezin bordspellen spelen en ga ik naar gitaarles. Tot ziens!

CHANTAL VAN KLEEF

Hallo, ik ben Chantal van Kleef opgegroeid in Nieuw-Lekkerland en sinds 2000 woonachtig in Groot-Ammers. Ik ben getrouwd met mijn man John en samen hebben wij twee kinderen Milan en Kai. Sinds 1998 ben ik werkzaam in de kinderopvang. Ik heb 19 jaar met veel plezier in Dordrecht gewerkt, maar toen ik hoorde dat er een vacature vrij kwam bij het Hazendonkje was ik toch wel erg nieuwsgierig. De locatie is erg mooi en de omgeving prachtig. Ik geniet nu al van de mogelijkheden die het Hazendonkje bied. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op het voetbalveld te vinden om te kijken bij mijn kinderen. Zelf doe ik aan spinning, yoga en x-core en hou ik van winkelen en dagjes uit met mijn gezin.

KELLY VAN IPEREN

Ik ben Kelly van Iperen, opgegroeid in Langerak en sinds 2011 woon ik in Ameide. Ik ben getrouwd met Erik en samen hebben wij 2 kinderen, een zoon geboren in 2014 en een dochter geboren in 2017. Ik vind het ontzettend leuk om met kinderen te werken, ze te zien opgroeien en te helpen bij de ontwikkeling. Voordat ik bij Het Hazendonkje ben komen heb ik 10 jaar met veel plezier bij een kinderdagverblijf in Gorinchem gewerkt. Na 10 jaar vond ik het wel tijd voor een nieuwe uitdaging. Het Hazendonkje sprak mij heel erg aan, omdat je heerlijk met de kinderen naar buiten kunt en wat is er nu leuker voor een kind om lekker buiten te zijn en de natuur te ontdekken! Samen met u, uw kinderen en mijn collega’s ga ik genieten van een fijne tijd op Het Hazendonkje.

ASTRID DE BRUIJN

Mijn naam is Astrid de Bruijn. Met mijn man Tjerk-Peter, dochter Ilse (2005) en onze hond Luna woon ik in Barendrecht. In 2011 heb ik besloten om het roer om te gooien en ben ik de opleiding pedagogisch medewerker gaan volgen. Ik ben blij dat ik deze beslissing toen heb genomen. Elke werkdag ga ik met veel plezier naar de kinderen toe. Ik geniet ervan als kinderen spontaan naar mij komen om hun verhaal te vertellen of om even te kroelen. Het kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen heeft altijd al mijn aandacht gehad. Zeker als dit in combinatie is met groeien in het groen en in een omgeving waar ieder kind zich kan ontwikkelen op zijn eigen niveau. Daarom past het werken bij het Hazendonkje zo goed bij mij. In mijn vrije tijd ben ik op zaterdag te vinden bij de Scouting waar ik leiding geef aan de Bevers (kinderen in de leeftijd van 5-7 jaar). Verder wandel ik graag met de hond en maak ik met veel plezier digitale fotoboeken.

MARISSA DE BONDT

Hoi, mijn naam is Marissa. Vanaf het moment dat ik naar het Hazendonkje mag en ik daar de kinderen om mij heen heb, geniet ik elke dag weer opnieuw. Met al mijn energie en plezier, streef ik ernaar dat iedere kind zoveel mogelijk zichzelf mag en kan zijn. Hierdoor kan het zich ook bij ons ontwikkelen op zijn eigen manier en tempo. De ‘agrarische’ omgeving geeft daarbij niet alleen de kinderen veel vrijheid, natuur en ruimte, maar ook mij als pedagogisch medewerker. Zo hoop ik plezierig samen te kunnen ontdekken en een liefdevolle tijd met elkaar te beleven. Hopelijk tot snel!

GINGER WESTERHOUT

Ik ben Ginger Westerhout-Pels, geboren in 1984 te Woerden. Ik woon inmiddels al weer 21 jaar in het prachtige Noord-Brabant, ben getrouwd met Gerco Westerhout en samen hebben wij een prachtige zoon Jax (2015). Mijn hobby’s zijn hardlopen, fitness en salsadansen. Bioscoop of een avondje uit met vrienden sla ik ook niet af. Ben in 2002 gediplomeerd en gestart op een kinderdagverblijf in Wijk en Aalburg waar ik 12 jaar met veel liefde en plezier heb gewerkt. Door de economische crisis heb ik mijn baan destijds verloren. In de tijd daarna heb ik bij een aantal andere kinderdagverblijven kennis en ervaring opgedaan en ben sinds 1 januari 2017 werkzaam bij Het Hazendonkje te Schelluinen. Ik ervaar deze periode nu al als een compleet gevoel waar ik altijd al naar op zoek was binnen de kinderopvang! Liefde, plezier, vrijheid en saamhorigheid voel ik op het Hazendonkje. Ik hoop hier nog lange tijd werkzaam te mogen zijn.

GERA WINK

Ik ben Gera Wink, geboren in Nieuwland en inmiddels woon ik alweer 7 jaar in Meerkerk. Ik ben in 2009 getrouwd met René en in 2014 zijn we de trotse ouders geworden van ons zoontje Ralf. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te winkelen en gezellige dingen te doen met vrienden en familie, zoals een hapje eten of een bezoekje brengen aan de bioscoop. Ook gaan we graag met z’n drieën op stap in onze oldtimer. De afgelopen 10 jaar heb ik bij 2 kinderdagverblijven in Utrecht en in Culemborg gewerkt. Ik heb hier veel ervaring op gedaan en altijd met veel plezier en liefde voor de kinderen gewerkt. Toen ik de kans kreeg om bij het Hazendonkje aan het werk te gaan, kon ik deze kans niet laten liggen. De combinatie van het werken met kinderen, dieren en de natuur spreken me enorm aan en ik vind het heerlijk om samen met de kinderen te genieten van de mogelijkheden die het Hazendonkje te bieden heeft.

DIEUWERTJE V. HARTEN

Mijn naam is Dieuwertje van Harten. Ik woon samen met mijn man Menno en onze twee kinderen, Milou en Siem in het dorpje Giessen-Oudekerk. Sinds 2007 ben ik werkzaam binnen de kinderopvang en sinds december 2018 kreeg ik de kans om bij het Hazendonkje aan de slag te gaan. Voordat ik bij het Hazendonkje ben komen werken heb ik ruim 11 jaar met veel plezier bij een kinderdagverblijf in Dordrecht gewerkt. Na ruim 11 jaar vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Mijn zoontje Siem heeft vanaf zijn 2e jaar bij het Hazendonkje in Molenaarsgraaf mogen spelen, leren en ontdekken. Zo heb ik al als ouder mogen genieten van alles wat het Hazendonkje te bieden heeft! Ik kijk er naar uit om er elke dag weer een feestje van te maken met de kinderen, zodat alle kinderen met veel plezier naar het Hazendonkje komen.

SIMONE BOUTER

Mijn naam is Simone Bouter, ik ben geboren op 13 december 2000 in Molenaarsgraaf. Ik ben in 2020 afgestudeerd als pedagogisch medewerker. Ik heb gekozen voor de opleiding, omdat ik het altijd al geweldig vond om met kinderen om te gaan en te zien hoe ze zich ontwikkelen. Ik heb bij verschillende organisaties stagegelopen met verschillende leeftijden zoals kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Het laatste schooljaar heb ik bij het Hazendonkje stagegelopen en heb ik het goed naar mijn zin gehad. Ik hou ervan om buiten te zijn en de kinderen de natuur te laten ontdekken. De manier van omgang met de kinderen spreekt mij erg aan, omdat ik het belangrijk vind dat de kinderen gehoord worden en hun eigen mening mogen geven. Inmiddels ben ik vast in dienst bij het Hazendonkje en ben ik blij om onderdeel uit te maken van het team.

BABS VOGELZANG

Ik ben Babs Vogelzang. Samen met mijn man Remco en zoontjes Finn en Raf woon ik in Gorinchem. Na jarenlang oppassen was voor mij al snel duidelijk dat ik met kinderen wilde gaan werken. Ik ben toen de opleiding SPW3 gaan doen en sindsdien ben ik werkzaam in de kinderopvang. Na een aantal jaren elders in de kinderopvang aan het werk te zijn geweest ben ik sinds augustus 2018 werkzaam bij het Hazendonkje. Vanaf het moment dat ik bij het Hazendonkje binnen ben gekomen voel ik een ontzettende betrokkenheid en warmte van ouders en collega´s. Het is een feest om hier aan het werk te mogen zijn! Elke dag geniet ik weer van de kinderen om me heen. Met vallen en opstaan zie je ze groeien; hoe bijzonder is het om hier deel van uit te mogen maken! In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezinnetje, doe ik graag spelletjes, bezoek musicals of spreek gezellig af met vriendinnen!

MARLIN VERKROOST

Mijn naam is Marlin Verkroost, woon in Leerdam en ben geboren op 30 mei 1999. Na het behalen van mijn diploma ben ik gelijk op zoek gegaan naar een baan binnen de kinderopvang. Als snel kwam ik bij het Hazendonkje terecht, omdat ik zelf ben opgegroeid op een boerderij weet ik wat het is om alle vrijheid te hebben en met de natuur bezig te zijn. Uiteindelijk draait het natuurlijk om de kinderen, ik vind het dan ook erg leuk om met kinderen te werken en ze te stimuleren in hun ontwikkeling en ze daarin te zien groeien. In combinatie met het agrarische is het voor mij een compleet plaatje. Vanaf het begin heb ik het al goed naar mijn zin bij het Hazendonkje en hoop dat ik hier nog veel jaren kan blijven werken.

ERIKA DE VOS

Ik ben Erika de Vos en geboren in 1985. Oorspronkelijk kom ik uit Schoonrewoerd, maar inmiddels woon ik samen met mijn vriend en onze 2 kinderen in Asperen. Ik was afgestudeerd als bloemiste, maar kwam erachter dat mijn passie niet bij de bloemen lag. Ik ben daarom 12 jaar geleden begonnen aan de opleiding PW kinderopvang. Na 10 jaar met veel plezier werkzaam te zijn geweest bij een grote kinderopvang stichting In Nieuwegein, heb ik gesolliciteerd bij ‘het Hazendonkje’. Het kleinschalige, de dieren en de natuur spraken mij enorm aan. Momenteel ben ik 3 dagen werkzaam op de babygroep. Ik geniet enorm van ontwikkeling die de kinderen doormaken, en om ze te zien groeien naar een kleuter die klaar is voor de basisschool.

JOLANDA V. WIJGERDEN

Mijn naam is Jolanda van Wijgerden en ben geboren op 31 december 1991. Oorspronkelijk kom ik uit Ridderkerk, maar sinds 2016 ben ik woonachtig in Molenaarsgraaf samen met mijn man, zoon en onze hond. Na mijn opleiding ben ik 6 jaar werkzaam geweest als kraamverzorgster. Dit werk heb ik altijd met veel plezier en passie gedaan. In 2017 ben ik in aanraking gekomen met het Hazendonkje. Het agrarisch concept sprak me onmiddellijk aan. Het is geweldig om de kinderen zo’n plek te kunnen bieden waar ze alle ruimte hebben om te spelen en te ontwikkelen, lekker veel buiten kunnen zijn en met dieren om zich heen. Inmiddels werk ik al een geruime tijd met heel veel plezier en liefde op het Hazendonkje. In het begin heb ik op alle groepen gewerkt. Nu is de babygroep mijn vaste groep, hier werk ik 3 dagen in de week.

VIVIANNE HOVESTADT

Mijn naam is Vivianne Hovestadt, woon in Werkendam en ik ben geboren in 2002. In 2021 ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerker. In mijn laatste jaar van mijn studie heb ik bij het Hazendonkje stage gelopen. Na mijn stage periode kon ik direct hier aan de slag. Ik geniet ervan om met kinderen te werken, ze de vrijheid van de natuur te laten ontdekken en ze een veilige plek te kunnen bieden waar ze zichzelf kunnen zijn zodat ze kunnen groeien en ontwikkelen elk op hun eigen niveau. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de sportschool en vind ik het leuk om met mijn vriendinnen af te spreken.

MIRTHE STUIJ

Mijn naam is Mirthe Stuij, ik ben geboren op 7 oktober 2002 en kom uit Molenaarsgraaf. Ik heb de opleiding onderwijsassistent afgerond en ben in de zomervakantie van 2021 als invalkracht bij het Hazendonkje komen werken. Ik val vooral in de vakantieperiodes in, want momenteel doe ik de Pabo en hoop over een aantal jaar leerkracht op een basisschool te zijn. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken, daarom geniet ik erg van het werken hier bij het Hazendonkje.

FRANSISCA SCHRAUWEN

Mijn naam is Francisca Schrauwen-van Eijl, ben geboren in 1973 en kom uit Wijngaarden. Daar woon ik samen met Peter en onze 3 meiden Lisa, Tessa en Maud, onze hond en twee konijntjes. Ik ben na een brede opleiding in 1994 in de kinderopvang gaan werken en nooit meer weggegaan. Toen ik de kans kreeg om bij het Hazendonkje te mogen werken, heb ik die met beide handen aangepakt. Het kleinschalige, landelijke, met oog voor de natuur trekt mij enorm aan.

MAUREEN BOOGAARD

Hoi, ik ben Maureen Boogaard, geboren op 9 juni 2000 en ik kom uit Lexmond. Ik ben sinds 2018 werkzaam geweest als bloemiste, maar ben er achter gekomen dat dit voor mij meer een hobby is. Tijd voor een nieuwe uitdaging! Ik ben begonnen aan een opleiding voor gespecialiseerd pedagogisch medewerker, hiervoor ga ik 1 dag in de week naar school en mag ik de rest van de week al aan het werk bij het Hazendonkje. De locatie spreekt mij erg aan omdat de kinderen zich lekker buiten en tussen de dieren kunnen ontwikkelen. Precies zoals ik zelf ook ben opgegroeid!

LIEKE STEHOUWER

Mijn naam is Lieke Stehouwer en ik ben geboren in Papendrecht in het jaar 2003. Nu woon ik met veel plezier in Hoornaar. Op dit moment doe ik de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker. Ik heb gekozen voor deze opleiding omdat ik het fantastisch vind om de kinderen te zien ontwikkelen en ze daarbij te mogen ondersteunen. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om te sporten, ik wandel veel met mijn hond, en ik vind het leuk om uitstapjes te maken met vrienden en familie. Ik heb het ontzettend leuk gehad op mijn vorige stages. Nu mag ik stage komen lopen bij het Hazendonkje in Schelluinen. Hier kijk ik enorm naar uit! Het agrarische trekt mij erg aan omdat ik het heerlijk vind om lekker buiten in de natuur te zijn. Daarbij heb ik ook nog een opleiding dierverzorging afgerond. Ik kijk uit naar een gezellig en vooral leerzaam jaar bij het Hazendonkje!