ADVISEREND EN ONDERSTEUNEND

Ouders kunnen op ons dagverblijf meedenken en advies geven over verschillende zaken die te maken hebben met het opvangen van kinderen.

Zij zijn vertegenwoordigd in de Oudercommissie. De leden van de oudercommissie hebben allemaal zelf een kind dat wordt opgevangen op het Hazendonkje en nemen vrijwillig deel in deze commissie. Mocht u als ouder ook interesse hebben in deelname, laat het ons weten.

De oudercommissie praat over beleidsmatige zaken, adviseert (bijvoorbeeld over de prijs en openingstijden), helpt met organiseren van activiteiten en is een aanspreekpunt voor ouders. Mocht u ergens tegen aan lopen of ideeën willen delen, kunt u altijd contact opnemen met de oudercommissie. U doet dit door ons aan te spreken of via:

MICHELLE LEEUWIS-BOUWMAN

Mijn naam is Michelle Leeuwis-Bouwman. Samen met mijn man Peter en onze kinderen, Tess, Huub en Lenn wonen wij in Hoornaar. Sinds de oprichting van de oudercommissie van het Hazendonkje ben ik lid als penningsmeester. Ik vind het leuk om mee te denken over diverse onderwerpen die van belang zijn voor onze kinderen op het Hazendonkje, denk hierbij aan veiligheid, eten en drinken, maar ook het mede organiseren van activiteiten / ondersteuning bieden bij activiteiten.

MARJAN BRON-SONNEMA

‘Even voorstellen.. mijn naam is Marjan Bron-Sonnema en ik woon samen met mijn man Leendert-Jan en dochter Fleur in Giessenburg. Fleur zit inmiddels op de peutergroep en gaat al meerdere jaren iedere woensdag met plezier naar het Hazendonkje. Ik werk als leerkracht op een basisschool in een kleutergroep. Sinds een jaar versterk ik de oudercommissie en doe dit met veel plezier.’

CLAUDIA ZOUTENDIJK

Even voorstellen, ik ben Claudia Zoutendijk en trotse moeder van twee kindjes op het Hazendonkje. Ik heb mijn eigen bedrijf in de import van wijnen en in de drie dagen dat ik daarmee bezig ben, gaan de kids met veel plezier spelen op het Hazendonkje. Ik vind het belangrijk om te weten wat er speelt bij zowel het Hazendonkje, als bij de ouders van alle kinderen, vandaar mijn deelname aan de oudercommissie. Neem gerust contact met mij of één van de andere leden op.

EVELIEN DUINDAM-JONKMAN

Ook ik stel mijzelf graag even voor. Ik ben Evelien Duindam-Jonkman. Ik woon met mijn man Bart en onze twee kinderen, Saar en Luuk in Gorinchem. Saar gaat elke vrijdag met veel plezier naar de peutergroep en Luuk heeft het enorm naar zijn zin bij de baby’s. Ik werk als leerkracht op een basisschool in groep 3 en versterk de oudercommissie van het Hazendonkje nu voor het derde jaar.

MARLEEN DEN HARTOG

Mijn naam is Marleen den Hartog en samen met mijn man Toni zijn wij de ouders van Joes (02-09-2018). Ik werk drie dagen per week als kind- en jeugdpsycholoog en op deze dagen brengen wij Joes met een heel gerust gevoel naar het Hazendonkje. Middels mijn deelname aan de oudercommissie hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan de kwaliteit van de opvang en tevens een rol te spelen in de communicatie tussen het Hazendonkje en ouders. Weet ons daarom vooral te vinden!”

DANIELLE JANSEN

Ook ik, Danielle Jansen maak deel uit van de oudercommissie van het Hazendonkje. Een hele eer om mee te mogen denken met beleid, activiteiten en alles wat voorbij komt. Stiekem ken ik Het Hazendonkje al voordat ze überhaupt open gingen. Ik werkte toentertijd voor AD Rivierenland en ging langs bij Marja en Jeroen om hen te interviewen over de opening. Eenmaal thuis was het duidelijk: als wij ooit een kindje mogen krijgen, gaat hij/zij naar Het Hazendonkje. Samen met mijn man woon ik in Gorinchem en Schelluinen is immers prima aan te rijden! Jara heeft vier jaar met heel veel plezier op de opvang gezeten, maar Het Hazendonkje hoeven we gelukkig nog geen gedag te zeggen, want onze tweede dochter Femke zit nog op het Hazendonkje. Ook zij geniet met volle teugen!