ADVISEREND EN ONDERSTEUNEND

Ouders kunnen op ons dagverblijf meedenken en advies geven over verschillende zaken die te maken hebben met het opvangen van kinderen.

Zij zijn vertegenwoordigd in de Oudercommissie. De leden van de oudercommissie hebben allemaal zelf een kind dat wordt opgevangen op het Hazendonkje en nemen vrijwillig deel in deze commissie. Mocht u als ouder ook interesse hebben in deelname, laat het ons weten.

De oudercommissie praat over beleidsmatige zaken, adviseert (bijvoorbeeld over de prijs en openingstijden), helpt met organiseren van activiteiten en is een aanspreekpunt voor ouders. Mocht u ergens tegen aan lopen of ideeën willen delen, kunt u altijd contact opnemen met de oudercommissie. U doet dit door ons aan te spreken of via:

MARJAN BRON-SONNEMA

Even voorstellen.. mijn naam is Marjan Bron-Sonnema. Ik woon samen met mijn man Leendert-Jan en onze kinderen Fleur en Sef in Giessenburg. Fleur zit inmiddels op de basisschool en we brengen Sef wekelijks met veel plezier en vertrouwen bij Het Hazendonkje. Ik ben fotograaf en werk als leerkracht in het basisonderwijs. Inmiddels ben ik al meerdere jaren verbonden aan de oudercommissie. Ik ben graag betrokken bij het ‘reilen en zeilen’ op Het Hazendonkje en denk graag mee over diverse onderwerpen zoals veiligheid, eten en drinken en activiteiten bij de opvang.

CLAUDIA ZOUTENDIJK

Even voorstellen, ik ben Claudia Zoutendijk en trotse moeder van twee kindjes, waarvan de oudste inmiddels op school zit.  Ik heb mijn eigen bedrijf in de import van wijnen en in de drie dagen dat ik daarmee bezig ben, gaat onze tweede dochter met veel plezier spelen op het Hazendonkje. Ik vind het belangrijk om te weten wat er speelt bij zowel het Hazendonkje, als bij de ouders van alle kinderen, vandaar mijn deelname aan de OC. Neem gerust contact met mij of één van de andere leden op bij vragen en/of opmerkingen.

EVELIEN DUINDAM-JONKMAN

Ook ik stel mijzelf graag even voor. Ik ben Evelien Duindam-Jonkman. Ik woon met mijn man Bart en onze twee kinderen, Saar en Luuk in Gorinchem. Saar gaat inmiddels naar de basisschool en Luuk gaat met veel plezier naar het Hazendonkje. Ik werk als leerkracht op een basisschool in groep 3 en versterk de OC van het Hazendonkje nu al verschillende jaren.

DANIELLE JANSEN

Ook ik, Danielle Jansen maak deel uit van de oudercommissie van het Hazendonkje. Een hele eer om mee te mogen denken met beleid, activiteiten en alles wat voorbij komt. Stiekem ken ik Het Hazendonkje al voordat ze überhaupt open gingen. Ik werkte toentertijd voor AD Rivierenland en ging langs bij Marja en Jeroen om hen te interviewen over de opening. Eenmaal thuis was het duidelijk: als wij ooit een kindje mogen krijgen, gaat hij/zij naar Het Hazendonkje. Samen met mijn man woon ik in Gorinchem en Schelluinen is immers prima aan te rijden! Jara heeft vier jaar met heel veel plezier op de opvang gezeten, maar Het Hazendonkje hoeven we gelukkig nog geen gedag te zeggen, want onze tweede dochter Femke zit nog op het Hazendonkje. Ook zij geniet met volle teugen!