ONTMOET HET TEAM

Weten wie er voor uw kind zorgt als u aan het werk bent, geeft een gerust gevoel. Bij het Hazendonkje werken wij met een enthousiast team dat het heerlijk vindt om kinderen de juiste aandacht en verzorging te geven. Met zijn allen bieden wij kinderen meer dan alleen opvang; de kinderen ontdekken de wereld om hen heen door actief deel te nemen aan het leven op een boerderij. Wij stimuleren hen in het ontdekken van de wereld om hen heen! Leer ons kennen. 

MATTHIJS BAAN

Ik ben Matthijs Baan, eigenaar van de boerderij “de Hazendonkhoeve” en “het Hazendonkje”, geboren en getogen in Molenaarsgraaf. Ik ben getrouwd met Machteld en samen hebben we drie kinderen; Jesse, Tristan en Xander. Na van een kennis gehoord te hebben over kinderopvang op de boerderij ben ik enthousiast geworden over het concept. De combinatie van natuur en kind is mooi om te zien en mogelijk te maken. We genieten er elke dag weer van!

RAMONA HEIKOOP

Ik ben Ramona Heikoop, locatiemanager van het Hazendonkje Molenaarsgraaf, geboren in Noordeloos en inmiddels woonachtig in Goudriaan. Ik ben getrouwd met Govert Heikoop en samen hebben we 3 zoons, Jens, Mees en Stef. Na bijna 12 ½ jaar werkzaam te zijn geweest bij een kinderdagverblijf in Arkel, heb ik de mogelijkheid een nieuwe uitdaging aan te gaan bij het Hazendonkje met beide handen aangepakt. Vanaf de 1e dag ben ik werkzaam op het Hazendonkje, de combinatie van het werken met kinderen en het genieten en ervaren van “ het buitenleven” maken mij super enthousiast. Ik hoop dat ik als leidinggevende bij kan dragen aan een gezellige, uitdagende en prettige sfeer op de groep en binnen het team, zodat het voor ouders, kinderen en leidsters iedere dag weer een (Avontuurlijk) feestje is om naar het Hazendonkje te komen.

LEONIE BAARS

Mijn naam is Leonie Baars. Geboren in Meerkerk en woonachtig in Hardinxveld Giessendam. Na mijn opleiding pedagogisch werker niveau 4 kwam ik al snel bij het Hazendonkje terecht. Daar waar de kinderen dagelijks in een ruim kinderdagverblijf met prachtige buitenruimte mogen verblijven, dat was de plek waar ik graag wilde werken. Het Hazendonkje; het agrarisch kinderdagverblijf waar ik sinds een paar jaar –4 dagen per week –met veel plezier werk. Lieve kinderen, betrokken ouders, enthousiast team en de groene omgeving zorgen met elkaar voor een fijne sfeer; dat alles maakt het Hazendonkje extra bijzonder.

ELLEN VAN DEN HEUVEL

Ik ben Ellen van den Heuvel, geboren in Nieuwland en inmiddels woon ik alweer heel wat jaren in Brandwijk. Ik woon hier met mijn man Lex en onze dochter Lotte die ook op het Hazendonkje zit. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om gezellige dingen te doen met vrienden en familie. Ook heb ik een liefde voor sneakers en planten stekken. Na 5 jaar met veel plezier gewerkt te hebben op een ander kinderdagverblijf, werk ik hier nu alweer sinds augustus 2013. Ik geniet van de ruimte waar de kinderen kunnen spelen en zich kunnen ontwikkelen. Vooral het buitenspelen biedt veel mogelijkheden. We hebben een moestuin die we met de kinderen onderhouden en zo onze eigen groente en fruit zaaien en oogsten en natuurlijk proeven! We kunnen wandelen door de weilanden, de dieren verzorgen en kunnen met slecht weer in de stal kijken en spelen tussen het stro. Op naar een mooie tijd met elkaar!

KINA HUIBERS

Hoi, ik ben Kina Huibers en woon in Gorinchem. Na 1,5 jaar met veel plezier werkzaam te zijn geweest op een kinderdagverblijf in Gorinchem, hoorde ik over de plannen om een agrarisch kinderdagverblijf op te zetten in Molenaarsgraaf: Het Hazendonkje. Ik was direct enthousiast over het werken met kinderen in een agrarische/groene omgeving. Ik besloot dan ook gelijk te laten weten dat ik hier graag zou willen werken, al snel mocht ik ook echt beginnen! Ik werk hier nu al een tijd met heel veel plezier, elke dag is het een uitdaging er samen met mijn collega’s en de kinderen iets moois van te maken. En mede door de ruimte en het buitenverblijf/stal hebben we heel veel mogelijkheden, wat het werk heel veelzijdig en extra leuk maakt.

CHRISTEL BOSMAN

Ik ben Christel Bosman en woon met mijn man en 2 dochters in Alblasserdam. In onze vrije tijd zijn we graag weg met onze boot. 

Sinds 2005 ben ik werkzaam in de kinderopvang. En sinds september 2023 in dienst bij het Hazendonkje. 

Ik werk graag met kinderen. Ze zijn open en eerlijk en geen dag is hetzelfde met hen. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich veilig voelen op de opvang. Op die manier kunnen ze zichzelf zijn en dat is het belangrijkste voor mij!

HEIDI DE JONG

Ik ben Heidi, geboren in Hardinxveld-Giessendam. In 2012 ben ik getrouwd met Henk en wonen we in Noordeloos, waar mijn man en schoonouders ook hun boerderij hebben. In 2019 zijn we trotse ouders geworden van ons dochtertje Jenthe, die hier ook 2 dagen gezellig op het Hazendonkje komt spelen. Na 5 jaar met heel veel plezier gewerkt te hebben op een KDV in Gorinchem, heb ik gesolliciteerd bij Het Hazendonkje. Het Hazendonkje sprak mij namelijk ontzettend aan door de mooie combinatie van de kinderen in een omgeving, waarbij dier en natuur een dagelijkse rol spelen. Vanaf april 2014 ben ik begonnen als inval en werk ik nu 3 dagen, vanaf de eerste dag heb ik het ontzettend naar mijn zin en vind ik het mooi om te zien hoe de kinderen elke dag weer mogen genieten van de ruimte, vrijheid en van de natuur. Samen met mijn collega’s, kinderen en ouders zie ik uit naar een mooie tijd met elkaar.

DESIREE VAN DER KOOIJ

Hoi, ik ben Desiree van der Kooij. Samen met mijn man Rick en onze kinderen, Naud en Pip wonen wij in Giessenburg.

Sinds 2014 ben ik werkzaam op het Hazendonkje. Daar ben ik begonnen als invalkracht maar al snel werd ik een van de vaste gezichten op de babygroep. Daar werk ik nog steeds met veel plezier. De combinatie van natuur en kinderen vind ik erg leuk. Op het Hazendonkje is er altijd wel iets te beleven, elke dag is anders 🙂

NARDA SCHENK

Hallo, ik ben Narda Schenk en woon samen met mijn zoontje Tijmen in Sliedrecht. Oorspronkelijk kom ik niet uit deze omgeving, maar ben opgegroeid in Zuidland. Ik ben altijd werkzaam geweest in Rotterdam, daar heb ik eerst negen jaar op een dagverblijf voor verstandelijk gehandicapte kinderen gewerkt en daarna in de reguliere kinderopvang. Vanaf juli 2013 ben ik komen werken bij het Hazendonkje en dat bevalt me nog steeds heel erg goed! Ik werk op de peutergroep en ga elke keer met veel plezier naar mijn werk! Ik vind het heerlijk om te zien hoe de kinderen elke dag weer genieten van de extra’s die het Hazendonkje te bieden heeft!!!

NORA VERHEIJ

Ik ben Nora Verheij en woon, samen met mijn man Arjan en onze 2 schatten Guus & Eva, in Groot-Ammers. Zelf ben ik geboren in Langerak, opgegroeid in Nieuwpoort en op mijn 20e naar Groot-Ammers verhuisd. Met veel plezier, enthousiasme en liefde voor de kinderen, ben ik ruim 10 jaar werkzaam geweest op 2 verschillende dagverblijven in Papendrecht en Utrecht. Wat een geluk, dat ik hier in Molenaarsgraaf mocht komen werken en vanaf dag 1 heb mogen genieten van dit prachtige kinderdagverblijf! Ik geniet mijn dinsdagen en donderdagen enorm van deze bijzondere plek, dit prachtige team en de lieve kinderen. Tot ziens bij Het Hazendonkje!

JOSÉ DE BRUIJN

Mijn naam is José de Bruijn geboren op 4 oktober 1998. Ik ben erg enthousiast dat ik hier op het Hazendonkje mag komen werken. De combinatie van een kinderopvang en de agrarische omgeving vind ik echt heel erg leuk. Het is een hele mooie plek voor kinderen om te ontdekken en plezier te maken. Hiervoor heb ik 3 jaar gewerkt op een ander kinderdagverblijf. In mijn vrije tijd ben ik bezig met fotograferen, een moestuin bijhouden en leuke dingen met mijn vriendinnen doen. Ik verwacht hier met elkaar een mooie en leuke tijd te hebben. Tot ziens op het Hazendonkje!

SHAIRA VISSER

Mijn naam is Shaira Visser, 19 jaar en woonachtig in Sliedrecht. Ik heb net mijn opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan in het werkveld. Mijn interesse ligt erg bij het agrarische en kinderdagverblijven die niet alleen opvang bieden maar ook veel meer doen met en voor de kinderen. Al snel kwam ik het Hazendonkje tegen, en ik werd meteen enthousiast. De dieren, natuur en vrijheid die het Hazendonkje te bieden heeft maakt het voor mij compleet. Zelf ben ik het liefst ook veel buiten te vinden tussen de dieren en dat geef ik de kinderen graag mee. Ik verwacht een super mooie tijd bij het Hazendonkje samen met kinderen en collega’s!

ERICA VAN RIKXOORT

Mijn naam is Erica van Rikxoort. Ik ben geboren op 23 februari 1990 in Zwijndrecht, waar ik samen met mijn man Remco en onze kinderen Lize en Milan nog steeds woon.
Na mijn opleiding onderwijsassistent afgerond te hebben ben ik terecht gekomen in de kinderopvang, daar heb ik een aantal jaar met veel plezier gewerkt en ervaring opgedaan met verschillende leeftijdscategorieën. Daarna ben ik als gastouder bij een gezin thuis aan de slag gegaan. Hoe leuk dat ook was, ik wilde toch altijd weer graag aan het werk in de kinderopvang. Het concept van een agrarisch kinderdagverblijf was nieuw voor mij, maar na het bekijken van de website en een bezoekje aan het Hazendonkje zelf was ik meteen enthousiast. Nu werk ik hier alweer wat jaren en dat doe ik elke dag met veel plezier. Om te kunnen werken met kinderen in grote ruimtes en met een zoveel vrijheid buiten is erg fijn. Er is genoeg te beleven in en rondom het Hazendonkje. Ik hoop jullie hier snel een keer te ontmoeten!

AMBER DE WINTER

Mijn naam is Amber de Winter, geboren op 15 November 1999 en woon met mijn ouders, 2 broers en 1 broertje in Bleskensgraaf. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met mijn paarden en geniet ik van leuke dingen te doen met mijn vriendinnen. Ik werk sinds december 2021 bij het Hazendonkje en ben blij dat ik hier nog steeds mag werken. Het Hazendonkje spreekt mij erg aan omdat ik het belangrijk vind dat kinderen kennis kunnen maken met de natuur en de dieren. Verder vind ik het belangrijk dat ieder kind zichzelf kan zijn, zich thuis voelt en op zijn eigen tempo mag ontwikkelen. Ik hoop van elke dag een mooie en gezellige tijd te kunnen maken!

ELLES BREEDVELD

Mijn naam is Elles Breedveld, geboren in 1997 in Nieuw-Lekkerland, waar ik ook ben opgegroeid met mijn twee oudere broers en mijn ouders bij wie ik nog steeds thuis woon. Voordat ik kwam werken op Het Hazendonkje heb ik de opleiding Sociaal Agogisch Werk gedaan, toen ik dat had afgerond vertrok ik voor 3 maanden naar het prachtige Kenia om daar als enthousiaste vrijwilliger voor wees- en straatkinderen in een weeshuis te zorgen. Dat was een ontzettend gave ervaring, werken met kinderen doe ik namelijk het liefst. Ook ben ik een liefhebber van natuur en dieren. Het Hazendonkje kwam op mijn pad en ik wist, dit is het! In 2017 begon ik met werken op dit leuke agrarische kinderdagverblijf in een team met enthousiaste, betrokken en bekwame collega’s. Iedere dag laten we de kinderen in contact komen met natuur en dieren en zorgen we dat er naar ieder kind persoonlijk gekeken wordt. Dat is wat het werk zo leuk en uitdagend maakt. In maart 2023 heb ik de opleiding tot pedagogisch educatief professional afgerond en zullen jullie mij dus weer 4 dagen op Het Hazendonkje zien!

CARLIJN VAN DEN BERG

Ik ben Carlijn van den Berg, geboren op 5 september 2001 in Westbroek. In maart 2022 ben ik getrouwd met André en wonen we in Streefkerk, waar mijn man en schoonouders een boerderij en veehandelsbedrijf hebben. Ik heb 2,5 jaar op een kdv in Vleuten gewerkt en was op zoek naar een baan dichter bij huis. Toen er bij het hazendonkje een vacature voorbij kwam was ik meteen enthousiast. De combinatie van het werken met kinderen, dieren en de natuur spreken me heel erg aan. Ik ben blij om onderdeel uit te mogen maken van het team.

MARLOES VAN ES

Mijn naam is Marloes van Es en woonachtig in Nieuw-Lekkerland. Ik ben geboren op 28 juni 1988 in Dordrecht. Na 11 jaar op een dagverblijf in Papendrecht gewerkt te hebben was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Dit heb ik gevonden bij het Hazendonkje. Als kind zijnde ben ik altijd op de boerderij te vinden geweest bij familie. Heerlijk ravotten op de hooizolder of helpen met de kalfjes. Dit wil ik ook graag met uw kinderen doen en ze leren hoe de natuur in elkaar steekt.

Ik houd van gezellige dingen doen met vrienden en familie. Verder ben ik een bezige bij op de voetbalvereniging. Ik heb altijd zelf gevoetbald en nu al aantal jaar trainster, nu van het dames elftal. Ook zit ik nog in de activiteitencommissie en draai ik nog bardiensten.

MIRNA JUNGHEIM

Mijn naam is Mirna Jungheim en ik woon sinds kort op mezelf in Brandwijk!

Ik ben bij het Hazendonkje terecht gekomen doordat ik in 2015 een snuffelstage heb mogen doen. Ik was er toen zo enthousiast over dat ik meteen wist dat ik hier wilde werken. Toen ben ik de opleiding pedagogische medewerker niveau 4 gaan doen. En na mijn opleiding heb ik gelijk bij het Hazendonkje gesolliciteerd. En nu werk ik hier alweer 4 jaar met heel veel plezier en met een heel gezellig team en met hele leuke kinderen! Het agrarische vind ik ook heel fijn, lekker buitenspelen op het plein of rennen tussen de koeien! Heerlijk om te zien hoe de kinderen van die vrijheid genieten!

CAROLA VAN DER VALK

Hoihoi, ik ben Carola van der Valk, geboren en getogen in Nieuwe-Tonge, een klein dorpje op het eiland Goeree – Overflakkee. In september ga ik trouwen met Perry en gaan we in Sliedrecht wonen. In mijn vrije tijd reis ik graag en ben ik veel aan de kust te vinden. Na 5 jaar te hebben gewerkt bij een KDV in Middelharnis, werk ik vanaf augustus 2021 bij het Hazendonkje. Het werken met kinderen, ze de vrijheid van de natuur laten ontdekken en ze een veilige plek bieden waar ze zichzelf kunnen zijn, vriendjes leren maken en kunnen groeien en ontwikkelen op eigen niveau, geeft mij een gevoel van voldoening. We gaan bij het Hazendonkje mooie herinneringen maken!

LENNY KRAAIJEVELD

Ik ben Lenny Kraaijeveld en woon samen met mijn vriend en zoontje Quint in Bleskensgraaf. Het is elke dag steeds meer genieten van de prachtige omgeving en rust van de polder. Wij kijken uit over de weilanden en ’s ochtends en ’s avonds kijk ik vaak even uit het raam naar de koeien/schapen samen met Quint. Wat geeft dit een vrij gevoel en wat is het genieten om hier te mogen wonen.

Ik heb 11 jaar gewerkt binnen verschillende kinderopvang organisaties en ik liep steeds meer tegen een aantal dingen aan die ze op het Hazendonkje niet hebben. De vrijheid, het vele buiten zijn en het contact met de dieren is wat mij erg trekt! Ik vind het belangrijk dat kinderen de liefde en aandacht krijgen die zij nodig hebben. Het kind heeft hier veel ruimte om te ontdekken, zowel binnen als buiten en er wordt veel contact gezocht met de dieren om op sociaal gebied te kunnen groeien.