DE OUDERCOMMISSIE

Ouders kunnen op ons kinderdagverblijf meedenken en advies geven over verschillende zaken die te maken hebben met het opvangen van kinderen. Zij zijn vertegenwoordigd in de Oudercommissie. De oudercommissie praat over beleidsmatige zaken, adviseert, helpt met organiseren van activiteiten en is aanspreekpunt voor ouders. Mocht u ergens tegen aan lopen of ideeën willen delen kunt u altijd contact opnemen met de oudercommissie. U doet dit door ze aan te spreken of via:

oudercommissiehazendonkje@gmail.com

ELSBETH DEN BESTEN-KRUIJ

Ik ben Elsbeth den Besten-Kruijt getrouwd met Nick, moeder van Naud en in november 2020 van ons 2e kindje. Aangezien ik in Utrecht voor de klas sta is Naud altijd als 1 van de eerste kids ’s morgens binnen. ’s Middags haalt Nick altijd een tevreden en blij jongentje op. Ik ben bij de oudercommissie gegaan om mee te praten over hoe we het Hazendonkje de fijne plek kunnen laten zijn die het, in mijn ogen, nu is. Voor zowel kinderen, ouders als leidsters.

ANNELIES BAKKER-STUUT

Mijn naam is Annelies Bakker-Stuut, ik ben 32 jaar en getrouwd met Marc Stuut. Wij zijn sinds juni 2018 de trotse ouders van Floris. Floris heeft het ontzettend naar zijn zin op het Hazendonkje en vind het geweldig om te spelen met de kindjes uit zijn groep. Na een dagje op het Hazendonkje komt hij altijd moe en zeer voldaan thuis. Wij wonen samen met onze kat Jamie in Brandwijk. Ik ben zelf werkzaam bij Royal Haskoning DHV als projectondersteuner. Vanaf januari 2019 ben ik met veel plezier actief bij de oudercommissie.

NIELS JUMELET

Hoi! Ik ben Niels Jumelet, partner van Adri-janne en samen zijn wij zijn trotse ouders van zoontje Cas. Wij wonen in Alblasserdam en brengen Cas elke woensdag en vrijdag naar het Hazendonkje. Wat ons zo aanspreekt in het Hazendonkje is dat kinderen lekker vaak naar buiten gaan en zo in positieve zin verschilt van andere dagverblijven. In het dagelijks leven werk ik 4 dagen per week bij een verzekeringskantoor in Papendrecht en in mijn vrije tijd fiets ik graag door de polder. Onlangs ben ik lid geworden van de oudercommissie en mijn doel is om een positieve en inhoudelijke bijdrage te kunnen leveren aan het Hazendonkje.

LOUISE SCHALKWIJK

Mijn naam is Louise Schalkwijk, ik ben 25 jaar, woon in Papendrecht samen met mijn partner Stefan. Eigenaresse van LOES Papendrecht. En sinds mei 2018 zijn we de trotse ouders Vic en Philou. Op vrijdag gaan zij gezellig naar het Hazendonkje waarna ze heerlijk voldaan thuis komen van alle nieuwe ontdekkingen die ze hebben gedaan! Sinds oktober 2019 actief als ouder bij de oudercommissie, mocht je ideeën/vragen kwijt willen, mag je me altijd aanspreken!