OP EEN EDUCATIEF LANDGOED

In de buurt van Gorinchem ligt op een klein landgoed met boomgaarden en dierenweiden het kinderdagverblijf het Hazendonkje Schelluinen. Er is een speeltuin voor de oudere dreumesen en peuters van 400m2 met trekkerbaan, overdekte zandbak, speeltoren een griendbosje. Voor de baby’s is er een aparte speeltuin. Op de naastgelegen kinderboerderij wonen kippen, koeien en geiten. De vestiging is direct aan de N216 gelegen.

TEAM

Professioneel en enthousiast

Wie er voor uw kind zorgt is van groot belang. Bij het Hazendonkje werken wij altijd met een leuk, divers team.

Wij streven ernaar zoveel mogelijk dezelfde gezichten op de groepen te houden op vaste dagen zodat u, uw kind en de pedagogisch medewerkers een goede band met elkaar op kunnen bouwen.

Op dit moment zijn wij op zoek naar invalkrachten. Heb jij interesse in een baan bij het Hazendonkje? Stuur dan een open sollicitatie per email.

OUDERCOMMISIE

Adviserend en ondersteunend

Ouders kunnen op ons dagverblijf meedenken en advies geven over verschillende zaken die te maken hebben met het opvangen van kinderen.Zij zijn vertegenwoordigd in de Oudercommissie. De leden van de oudercommissie hebben allemaal zelf een kind dat wordt opgevangen op het Hazendonkje en nemen vrijwillig deel in deze commissie. Mocht u als ouder ook interesse hebben in deelname, laat het ons weten. De oudercommissie praat over beleidsmatige zaken, adviseert (bijvoorbeeld over de prijs en openingstijden), helpt met organiseren en is een aanspreekpunt voor ouders. Mocht u ergens tegen aan lopen of ideeën willen delen, kunt u altijd contact opnemen met de oudercommissie.

FACEBOOK

Altijd bij de tijd

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van het Hazendonkje? Wij houden actief een pagina bij. Wanneer er belangrijke ontwikkelingen, evenementen of nieuwtjes zijn brengen wij u via Facebook op de hoogte. Heeft u geen Facebook? Onze pagina is openbaar en dus ook voor niet-leden toegankelijk.