OPVOEDEN IS SAMENWERKEN

Op het Hazendonkje vinden wij het belangrijk dat er betrokkenheid is tussen de pedagogisch medewerkers en ouders. Dit komt vooral tot stand door het dagelijks contact bij brengen en halen. Daarnaast organiseren wij diverse activiteiten om elkaar beter te leren kennen in een ontspannen sfeer.

Nieuwjaarsborrel

champagne

Proost!

Gezellig met ouders en medewerkers en partners proosten op het nieuwe jaar met een hapje en een drankje bij het Hazendonkje Molenaarsgraaf.

Op een goede start van het jaar!

Jaarvergadering

Activiteiten Molenaarsgraaf

Het succes maken we samen!

De jaarvergadering wordt georganiseerd door de oudercommissie en is het moment om positief kritisch met elkaar te overleggen.

Tijdens deze avond staan we tevens stil bij een interessant en leerzaam thema. We sluiten af met een hapje en een drankje en ruimte om ervaringen uit te wisselen.

Zodat komend jaar nog beter wordt!

 

Verjaardag

Activiteiten Molenaarsgraaf

Groot feest met de kinderen

Elke tweede zaterdag van juni organiseren het Hazendonkje Molenaarsgraaf en de oudercommissie de verjaardag van het Hazendonkje voor iedereen! Deze dag mag je ook langskomen om het Hazendonkje aan opa en oma of vrienden te laten zien. Vanaf 16:00 is er voor alle kinderen van het Hazendonkje en hun gezin een lekkere maaltijd.

Om nooit te verg-eten!

Dag van de leidsters

Activiteiten Molenaarsgraaf

Voor je favoriete leidsters

Het moment om de pedagogisch medewerkers eens flink in het zonnetje te zetten. En dat verdienen ze want ze doen veel meer dan oppassen alleen!

Zodat de pedagogisch medewerkers in het zonnetje gezet worden!

Workshop M/V

Activiteiten Molenaarsgraaf

Nooit te oud om te leren

Op het Hazendonkje leren niet alleen de kinderen. De oudercommissie organiseert jaarlijks een activiteit voor vrouwen (meestal iets creatiefs en zoets) en een activiteit voor mannen (incl. taxivervoer naar huis).

Ontdek het ervaringsgericht leren!

 

Sinterklaas

sinterklaas

Spannend maar erg leuk

Sinterklaas komt elk jaar op het Hazendonkje op bezoek om cadeautjes uit te delen. Omdat er geen schoorsteen op het Hazendonkje is waar de pieten doorheen kunnen is er elk jaar wel iets bijzonders aan de hand.

Hoe zal hij dit jaar aankomen?