Ontmoet het team

Weten wie er voor uw kind zorgt als u aan het werk bent, geeft een gerust gevoel. Bij het Hazendonkje werken wij met een enthousiast team dat het heerlijk vindt om kinderen de juiste aandacht en verzorging te geven. Met zijn allen bieden wij kinderen meer dan alleen opvang; de kinderen ontdekken de wereld om hen heen door actief deel te nemen aan het leven op een boerderij. Wij stimuleren hen in het ontdekken van de wereld om hen heen! Leer ons kennen. 

Matthijs Baan

Ik ben Matthijs Baan, eigenaar van de boerderij "de Hazendonkhoeve" en "het Hazendonkje", geboren en getogen in Molenaarsgraaf. Ik ben getrouwd met Machteld en samen hebben we drie kinderen; Jesse, Tristan en Xander. 
Na van een kennis gehoord te hebben over kinderopvang op de boerderij ben ik enthousiast geworden over het concept. De combinatie van natuur en kind is mooi om te zien en mogelijk te maken. We genieten er elke dag weer van!
Ik ben Matthijs Baan, eigenaar van de boerderij “de Hazendonkhoeve” en “het Hazendonkje”, geboren en getogen in Molenaarsgraaf. Ik ben getrouwd met Machteld en samen hebben we drie kinderen; Jesse, Tristan en Xander. Na van een kennis gehoord te hebben over kinderopvang op de boerderij ben ik enthousiast geworden over het concept. De combinatie van natuur en kind is mooi om te zien en mogelijk te maken. We genieten er elke dag weer van!

Ramona Heikoop

Ik ben Ramona Heikoop, locatiemanager van het Hazendonkje Molenaarsgraaf, geboren in Noordeloos en inmiddels woonachtig in Goudriaan. Ik ben getrouwd met Govert Heikoop en samen hebben we 2 zoons, Jens en Mees. Na bijna 12 ½ jaar werkzaam te zijn geweest bij een kinderdagverblijf in Arkel, heb ik de mogelijkheid een nieuwe uitdaging aan te gaan bij het Hazendonkje met beide handen aangepakt. Vanaf de 1e dag ben ik werkzaam op het Hazendonkje, de combinatie van het werken met kinderen en het genieten en ervaren van “ het buitenleven” maken mij super enthousiast. Ik hoop dat ik als leidinggevende bij kan dragen aan een gezellige, uitdagende en prettige sfeer op de groep en binnen het team, zodat het voor ouders, kinderen en leidsters iedere dag weer een (Avontuurlijk)  feestje is om naar het Hazendonkje te komen.
Ik ben Ramona Heikoop, locatiemanager van het Hazendonkje Molenaarsgraaf, geboren in Noordeloos en inmiddels woonachtig in Goudriaan. Ik ben getrouwd met Govert Heikoop en samen hebben we 2 zoons, Jens en Mees. Na bijna 12 ½ jaar werkzaam te zijn geweest bij een kinderdagverblijf in Arkel, heb ik de mogelijkheid een nieuwe uitdaging aan te gaan bij het Hazendonkje met beide handen aangepakt. Vanaf de 1e dag ben ik werkzaam op het Hazendonkje, de combinatie van het werken met kinderen en het genieten en ervaren van “ het buitenleven” maken mij super enthousiast. Ik hoop dat ik als leidinggevende bij kan dragen aan een gezellige, uitdagende en prettige sfeer op de groep en binnen het team, zodat het voor ouders, kinderen en leidsters iedere dag weer een (Avontuurlijk)  feestje is om naar het Hazendonkje te komen.

Leonie Baars

Leonie Baars

Mijn naam is Leonie Baars en woon in Meerkerk. Nadat ik mijn diploma niveau 3 en 4 heb behaald voor pedagogisch medewerker, kwam ik al vrij snel bij het Hazendonkje terecht.
Ik werd meteen enthousiast van de foto’s en de visie van dit agrarische kinderdagverblijf!
Daar zou ik wel heel graag willen werken dacht ik toen. Nu alweer een paar jaar verder, werk ik hier 4 dagen in de week met veel plezier en enthousiasme.
Samen met de collega’s, kinderen, ouders, dieren en de ‘groene’ omgeving is er een sfeer gecreëerd wat het Hazendonkje extra bijzonder maakt.

Ellen Bos

Ellen Bos

Ik ben Ellen Bos, geboren in Nieuwland en inmiddels woon ik alweer 9 jaar met mijn vriend Lex in Brandwijk. Na 5 jaar met veel plezier gewerkt te hebben op een ander kinderdagverblijf heb ik gesolliciteerd bij ‘het Hazendonkje’, omdat de combinatie van het werken met kinderen, dieren en de natuur me enorm aanspreken. Momenteel ben ik 4 dagen werkzaam op de dreumesgroep. En vanaf de eerste dag heb ik het hier enorm naar mijn zin. Ik geniet van de ruimte waar de kinderen kunnen spelen en zich kunnen ontwikkelen. Vooral het buitenspelen biedt veel mogelijkheden. We hebben een moestuin die we met de kinderen onderhouden en zo onze eigen groente en fruit zaaien en oogsten en natuurlijk proeven! We kunnen wandelen door de weilanden, de dieren verzorgen en kunnen met slecht weer in de stal kijken en spelen tussen het stro. Wellicht tot ziens op het Hazendonkje.

Kina Huibers

Kina Huibers

Hoi, ik ben Kina Huibers en woon in Gorinchem. Na 1,5 jaar met veel plezier werkzaam te zijn geweest op een kinderdagverblijf in Gorinchem, hoorde ik over de plannen om een agrarisch kinderdagverblijf op te zetten in Molenaarsgraaf: Het Hazendonkje. Ik was direct enthousiast over het werken met kinderen in een agrarische/groene omgeving. Ik besloot dan ook gelijk te laten weten dat ik hier graag zou willen werken, al snel mocht ik ook echt beginnen! Ik werk hier nu al een tijd met heel veel plezier, elke dag is het een uitdaging er samen met mijn collega’s en de kinderen iets moois van te maken. En mede door de ruimte en het buitenverblijf/stal hebben we heel veel mogelijkheden, wat het werk heel veelzijdig en extra leuk maakt.

Linda van Giesen

Linda van Giesen

Mijn naam is Linda van Giesen, geboren en getogen in Zwijndrecht. Ik ben getrouwd met Robin van Giesen en samen hebben wij 2 dochters, Jade en Liv.
Ik heb de opleiding onderwijsassistent afgerond. Ik heb hierna een aantal jaar gewerkt op de dagopvang en buitenschoolse opvang in Dordrecht. In 2012 ben ik begonnen met de opleiding verpleegkundige. In mei 2014 ben ik moeder geworden. Omdat ik de combinatie van werken/leren en het gezinsleven te intensief vond, ben ik na 2 jaar gestopt met de opleiding en weer op zoek gegaan naar een baan in de kinderopvang, waar toch altijd mijn hart heeft gelegen.
Al snel kwam ik op de website van het Hazendonkje terecht. Na het bekijken van de foto’s was ik meteen enthousiast. Een prachtig kinderdagverblijf dat veel meer te bieden heeft dan alleen opvang. De combinatie van kinderen , dieren, boerderij en natuur spraken mij erg aan.
Sinds oktober 2014 ben ik werkzaam bij het Hazendonkje en vanaf september 2016 werk ik 2 dagen als vaste kracht op de dreumesgroep.
Ik vind het geweldig om te zien hoe de kinderen en leidsters elke dag weer genieten van de extra’s die het Hazendonkje te bieden heeft.

Heidi de Jong

Heidi de Jong

Ik ben Heidi de Jong, geboren in Hardinxveld-Giessendam. In 2012 ben ik getrouwd met Henk de Jong en wonen we nu sinds 2 jaar in Noordeloos, waar mijn man en schoonouders ook hun boerderij hebben. Na 5 jaar met heel veel plezier gewerkt te hebben op een KDV in Gorinchem, heb ik gesolliciteerd bij Het Hazendonkje. Het Hazendonkje sprak mij namelijk ontzettend aan door de mooie combinatie van de kinderen in een omgeving, waarbij dier en natuur een dagelijkse rol spelen. Vanaf april ben ik begonnen als inval en vanaf de eerste dag heb ik het ontzettend naar mijn zin en vind ik het mooi om te zien hoe de kinderen elke dag weer mogen genieten van de ruimte, vrijheid en van de natuur. Samen met mijn collega’s, kinderen en ouders zie ik uit naar een mooie tijd met elkaar.

Desiree van der Kooij

Desiree van der Kooij

Mijn naam is Desiree van der Kooij en ik ben 27 jaar oud. Samen met mijn man Rick en zoontje Naud woon ik in Giessenburg. Hiervoor heb ik 5 jaar op een buitenschoolseopvang en dagopvang gewerkt in Dordrecht, midden in de stad. Gelukkig was daar een grote tuin waar ik met de kinderen een moestuin kon hebben en andere buitenactiviteiten kon doen. Ik ben dan ook erg blij dat ik hier op het Hazendonkje mag komen werken.

Narda Schenk

Narda Schenk

Hallo, ik ben Narda Schenk en woon samen met mijn kleine man Tijmen in Sliedrecht. Oorspronkelijk kom ik niet uit deze omgeving, maar ben opgegroeid in Zuidland. Ik ben altijd werkzaam geweest in Rotterdam. Eerst negen jaar met veel plezier gewerkt op een dagverblijf voor verstandelijk gehandicapte kinderen. En daarna ander half jaar op een regulier kinderdagverblijf. Het werken in de gehandicaptezorg was vrij intensief en daarom zelf de overstap gemaakt naar het reguliere kinderdagverblijf. Vanaf juli ben ik als vaste kracht aan het werk op het Hazendonkje en dat bevalt me heel erg goed! Ik ga elke keer met heel veel plezier naar mijn werk en vind het heerlijk om te zien hoe de kinderen elke dag weer genieten van de extra’s die het Hazendonkje te bieden heeft!!!

Nora Verheij

Nora Verheij

Ik ben Nora Verheij en woon, samen met mijn man Arjan en onze 2 schatten Guus & Eva, in Groot-Ammers. Zelf ben ik geboren in Langerak, opgegroeid in Nieuwpoort en op mijn 20e naar Groot-Ammers verhuisd. Met veel plezier, enthousiasme en liefde voor de kinderen, ben ik ruim 10 jaar werkzaam geweest op 2 verschillende dagverblijven in Papendrecht en Utrecht. Wat een geluk, dat ik hier in Molenaarsgraaf mocht komen werken en vanaf dag 1 heb mogen genieten van dit prachtige kinderdagverblijf! Ik geniet mijn dinsdagen en donderdagen enorm van deze bijzondere plek, dit prachtige team en de lieve kinderen. Tot ziens bij Het Hazendonkje!

Chantal Bakker

Chantal Bakker

Ik ben Chantal Bakker. Ik ben geboren op 15 juli 1991. Ik woon samen met mijn man Jeroen en dochter Jaylee in Alblasserdam. Dit is ook de omgeving waar ik ben opgegroeid.
Ik heb in 2009 de opleidig SPW afgerond. Hierna heb ik een aantal jaar in de kinderopvang en in de gehandicaptenzorg gewerkt.
Toen ik de site van het Hazendonkje zag was ik meteen enthousiast. De combinatie van een kinderopvang en de agrarische omgeving vond ik heel bijzonder en leuk!
Het feit dat de kinderen ook erg genieten van alles wat er hier te beleven is vind ik heel mooi om te zien!
Ik werk met heel veel plezier op Maandag, Dinsdag en Donderdag.
Samen met de kinderen, de ouders en mijn collega’s geniet ik van de fijne tijd op het Hazendonkje.

Alinda Bakker

Alinda Bakker

Even voorstellen.. Ik ben Alinda Bakker en ik woon samen met mijn man in Sliedrecht. Na mijn diploma SPW 4 heb ik binnen de gehandicaptenzorg en het schippersinternaat mogen werken. De laatste tijd heb ik op een kinderdagcentrum gewerkt, waar ik de zorg en begeleiding verleende aan kinderen met een medische hulpvraag of een ontwikkelingsachterstand. Het stukje ontwikkelingsstimulering vind ik erg interessant en het liefst ben ik bezig met kinderen te begeleiden in het kind zijn en het groeien naar hun eigen persoon. Na 5 jaar kon ik daar helaas niet blijven. Bewust ben ik gaan zoeken binnen de zorg en begeleiding aan kinderen. Ik ben dan ook erg blij dat ik nu als pedagogisch medewerker aan de slag mag binnen Het Hazendonkje. Wat een mooie locaties, wat een fijne opvang voor kinderen, met zoveel ruimte en vrijheid! Leren, spelen, ontdekken en dat alles op een boerderij met dieren, in de natuur, dat verdiend elk kind! Ik hoop dat ik de komende tijd veel voor de kinderen, ouders en binnen het team mag betekenen!

Erica van Rikxoort

Erica Rikxoort

Mijn naam is Erica van Rikxoort. Ik ben geboren op 23 februari 1990 in Zwijndrecht.
Sinds een paar jaar woon ik samen met mijn man Remco in Hendrik Ido Ambacht.
Na mijn opleiding onderwijsassistent afgerond te hebben ben ik terecht gekomen in de kinderopvang, daar heb ik een aantal jaar met veel plezier gewerkt en ervaring opgedaan met verschillende leeftijdscategorieën.
Daarna ben ik als gastouder bij een gezin thuis aan de slag gegaan. Hoe leuk dat ook was, ik wilde toch altijd weer graag aan het werk in de kinderopvang.
Het concept van een agrarisch kinderdagverblijf was nieuw voor mij, maar na het bekijken van de website en een bezoekje aan het Hazendonkje zelf was ik meteen enthousiast.
Nu werk ik hier al weer een tijdje en dat doe ik elke dag met veel plezier.
Om te kunnen werken met kinderen in grote ruimtes en met een zoveel vrijheid buiten is erg fijn.
Er is genoeg te beleven in en rondom het Hazendonkje.
Ik hoop jullie hier snel een keer te ontmoeten!

Laura Besems

Laura Besems

Hoi! Ik ben Laura, getrouwd met Sander en woonachtig in het mooie dorp Giessen-Oudekerk. Ik ben gek op de natuur en dieren. In 2012 heb ik mijn diploma voor Pedagogisch Werk behaald. Hierna ben ik enige tijd werkzaam geweest bij een dagbesteding voor licht verstandelijk gehandicapten en heb ik onder andere als nanny gewerkt. Het afgelopen half jaar ben ik er tussenuit geweest om meer van de wereld te zien met Sander.
Na deze geweldige reis door Azië ben ik super blij om bij Het Hazendonkje aan de slag te gaan!

Elles Breedveld

foto elles breedveld

Hoi, ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Elles Breedveld, 20 jaar oud en ik woon in het dorpje Nieuw-Lekkerland samen met mijn ouders en mijn oudere broer. Ik heb de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 afgerond, en ben 3 maanden als vrijwilliger werkzaam geweest in Kenia. Eenmaal weer geacclimatiseerd in Nederland ben ik op zoek gegaan naar een baan. Ik hoefde niet lang te zoeken, door vele positieve en enthousiaste verhalen over het Hazendonkje heb ik gelijk gesolliciteerd. Super leuk dat ik hier mag komen werken, ik ben een echte fan van natuur, dieren en kinderen. Dan zit je bij het Hazendonkje op je plek, hier wordt dit alles namelijk gecombineerd. Tof dat ik vanaf juni deel uit mag maken van een leuk team met enthousiaste collega’s. Ik zie uit naar mijn tijd op het Hazendonkje!

Larissa Groen

pasfoto

Hallo, mijn naam is Larissa Groen. Ik woon sinds kort samen met mijn vriend Bart in Alblasserdam. Ik ben in Alblasserdam opgegroeid en ik wilde hier graag blijven wonen. Ik ben graag dicht bij mijn familie, zeker omdat mijn vriend als militair vaak van huis is. Op dit moment ben ik bijna afgestudeerd aan de opleiding HBO pedagogiek en ik heb erg veel zin om aan de slag te gaan. Via mijn zus Chantal Bakker kwam ik terecht bij het Hazendonkje, waar ik met plezier mijn afstudeeronderzoek mocht doen. Met veel enthousiasme ben ik daaraan begonnen en dit heeft ertoe geleid dat ik nu dit leuke team mag komen versterken.