Ontmoet het team

Weten wie er voor uw kind zorgt als u aan het werk bent, geeft een gerust gevoel. Bij het Hazendonkje werken wij met een enthousiast team dat het heerlijk vindt om kinderen de juiste aandacht en verzorging te geven. Met zijn allen bieden wij kinderen meer dan alleen opvang; de kinderen ontdekken de wereld om hen heen door actief deel te nemen aan het leven op een boerderij. Wij stimuleren hen in het ontdekken van de wereld om hen heen! Leer ons kennen. 

Matthijs Baan

Ik ben Matthijs Baan, eigenaar van de boerderij "de Hazendonkhoeve" en "het Hazendonkje", geboren en getogen in Molenaarsgraaf. Ik ben getrouwd met Machteld en samen hebben we drie kinderen; Jesse, Tristan en Xander. 
Na van een kennis gehoord te hebben over kinderopvang op de boerderij ben ik enthousiast geworden over het concept. De combinatie van natuur en kind is mooi om te zien en mogelijk te maken. We genieten er elke dag weer van!
Ik ben Matthijs Baan, eigenaar van de boerderij “de Hazendonkhoeve” en “het Hazendonkje”, geboren en getogen in Molenaarsgraaf. Ik ben getrouwd met Machteld en samen hebben we drie kinderen; Jesse, Tristan en Xander. Na van een kennis gehoord te hebben over kinderopvang op de boerderij ben ik enthousiast geworden over het concept. De combinatie van natuur en kind is mooi om te zien en mogelijk te maken. We genieten er elke dag weer van!

Ramona Heikoop

Ik ben Ramona Heikoop, locatiemanager van het Hazendonkje Molenaarsgraaf, geboren in Noordeloos en inmiddels woonachtig in Goudriaan. Ik ben getrouwd met Govert Heikoop en samen hebben we 3 zoons, Jens, Mees en Stef. Na bijna 12 ½ jaar werkzaam te zijn geweest bij een kinderdagverblijf in Arkel, heb ik de mogelijkheid een nieuwe uitdaging aan te gaan bij het Hazendonkje met beide handen aangepakt. Vanaf de 1e dag ben ik werkzaam op het Hazendonkje, de combinatie van het werken met kinderen en het genieten en ervaren van “ het buitenleven” maken mij super enthousiast. Ik hoop dat ik als leidinggevende bij kan dragen aan een gezellige, uitdagende en prettige sfeer op de groep en binnen het team, zodat het voor ouders, kinderen en leidsters iedere dag weer een (Avontuurlijk) feestje is om naar het Hazendonkje te komen.
Ik ben Ramona Heikoop, locatiemanager van het Hazendonkje Molenaarsgraaf, geboren in Noordeloos en inmiddels woonachtig in Goudriaan. Ik ben getrouwd met Govert Heikoop en samen hebben we 3 zoons, Jens, Mees en Stef. Na bijna 12 ½ jaar werkzaam te zijn geweest bij een kinderdagverblijf in Arkel, heb ik de mogelijkheid een nieuwe uitdaging aan te gaan bij het Hazendonkje met beide handen aangepakt. Vanaf de 1e dag ben ik werkzaam op het Hazendonkje, de combinatie van het werken met kinderen en het genieten en ervaren van “ het buitenleven” maken mij super enthousiast. Ik hoop dat ik als leidinggevende bij kan dragen aan een gezellige, uitdagende en prettige sfeer op de groep en binnen het team, zodat het voor ouders, kinderen en leidsters iedere dag weer een (Avontuurlijk) feestje is om naar het Hazendonkje te komen.

Leonie Baars

leonie

Mijn naam is Leonie Baars. Geboren in Meerkerk en woonachtig in Hardinxveld Giessendam. Na mijn opleiding pedagogisch werker niveau 4 kwam ik al snel bij het Hazendonkje terecht. Daar waar de kinderen dagelijks in een ruim kinderdagverblijf met prachtige buitenruimte mogen verblijven, dat was de plek waar ik graag wilde werken. Het Hazendonkje; het agrarisch kinderdagverblijf waar ik sinds een paar jaar –4 dagen per week –met veel plezier werk. Lieve kinderen, betrokken ouders, enthousiast team en de groene omgeving zorgen met elkaar voor een fijne sfeer; dat alles maakt het Hazendonkje extra bijzonder.

Ellen van den Heuvel

ellen

Ik ben Ellen van den Heuvel, geboren in Nieuwland en inmiddels woon ik alweer heel wat jaren in Brandwijk. Ik woon hier met mijn man Lex en dochter Lotte. Lotte komt gezellig elke maandag mee naar het Hazendonkje. Na 5 jaar met veel plezier gewerkt te hebben op een ander kinderdagverblijf heb ik gesolliciteerd bij ‘het Hazendonkje’, omdat de combinatie van het werken met kinderen, dieren en de natuur me enorm aanspreken. Momenteel ben ik 4 dagen werkzaam op de dreumesgroep. En vanaf de eerste dag heb ik het hier enorm naar mijn zin. Ik geniet van de ruimte waar de kinderen kunnen spelen en zich kunnen ontwikkelen. Vooral het buitenspelen biedt veel mogelijkheden. We hebben een moestuin die we met de kinderen onderhouden en zo onze eigen groente en fruit zaaien en oogsten en natuurlijk proeven! We kunnen wandelen door de weilanden, de dieren verzorgen en kunnen met slecht weer in de stal kijken en spelen tussen het stro. Wellicht tot ziens op het Hazendonkje.

Kina Huibers

kina

Hoi, ik ben Kina Huibers en woon in Gorinchem. Na 1,5 jaar met veel plezier werkzaam te zijn geweest op een kinderdagverblijf in Gorinchem, hoorde ik over de plannen om een agrarisch kinderdagverblijf op te zetten in Molenaarsgraaf: Het Hazendonkje. Ik was direct enthousiast over het werken met kinderen in een agrarische/groene omgeving. Ik besloot dan ook gelijk te laten weten dat ik hier graag zou willen werken, al snel mocht ik ook echt beginnen! Ik werk hier nu al een tijd met heel veel plezier, elke dag is het een uitdaging er samen met mijn collega’s en de kinderen iets moois van te maken. En mede door de ruimte en het buitenverblijf/stal hebben we heel veel mogelijkheden, wat het werk heel veelzijdig en extra leuk maakt.

Linda van Giesen

linda

Mijn naam is Linda van Giesen, geboren en getogen in Zwijndrecht. Ik ben getrouwd met Robin en samen hebben wij 2 dochters, Jade en Liv. Ik heb de opleiding onderwijsassistent afgerond. Hierna heb ik een aantal jaar gewerkt op de dagopvang en buitenschoolse opvang in Dordrecht. In 2012 ben ik begonnen met de opleiding verpleegkundige. In mei 2014 ben ik moeder geworden. Omdat ik de combinatie van werken/leren en het gezinsleven te intensief vond, ben ik na 2 jaar gestopt met de opleiding en weer op zoek gegaan naar een baan in de kinderopvang, waar toch altijd mijn hart heeft gelegen, al snel kwam ik op de website van het Hazendonkje terecht. Na het bekijken van de foto’s was ik meteen enthousiast. Een prachtig kinderdagverblijf dat veel meer te bieden heeft dan alleen opvang. De combinatie van kinderen, dieren, boerderij en natuur spraken mij erg aan. Sinds oktober 2014 ben ik werkzaam bij het Hazendonkje en vanaf 2016 werk ik 2 dagen als vaste kracht op de dreumesgroep. Ik vind het geweldig om te zien hoe de kinderen en leidsters elke dag weer genieten van de extra’s die het Hazendonkje te bieden heeft.

Heidi de Jong

heidi

Ik ben Heidi de Jong, geboren in Hardinxveld-Giessendam. In 2012 ben ik getrouwd met Henk de Jong en wonen we nu sinds 2 jaar in Noordeloos, waar mijn man en schoonouders ook hun boerderij hebben. Na 5 jaar met heel veel plezier gewerkt te hebben op een KDV in Gorinchem, heb ik gesolliciteerd bij Het Hazendonkje. Het Hazendonkje sprak mij namelijk ontzettend aan door de mooie combinatie van de kinderen in een omgeving, waarbij dier en natuur een dagelijkse rol spelen. Vanaf april ben ik begonnen als inval en vanaf de eerste dag heb ik het ontzettend naar mijn zin en vind ik het mooi om te zien hoe de kinderen elke dag weer mogen genieten van de ruimte, vrijheid en van de natuur. Samen met mijn collega’s, kinderen en ouders zie ik uit naar een mooie tijd met elkaar.

Desiree van der Kooij

desiree

Mijn naam is Desiree van der Kooij en ik ben 27 jaar oud. Samen met mijn man Rick en zoontje Naud woon ik in Giessenburg. Hiervoor heb ik 5 jaar op een buitenschoolseopvang en dagopvang gewerkt in Dordrecht, midden in de stad. Gelukkig was daar een grote tuin waar ik met de kinderen een moestuin kon hebben en andere buitenactiviteiten kon doen. Ik ben dan ook erg blij dat ik hier op het Hazendonkje mag komen werken.

Narda Schenk

narda

Hallo, ik ben Narda Schenk en woon samen met mijn zoontje Tijmen in Sliedrecht. Oorspronkelijk kom ik niet uit deze omgeving, maar ben opgegroeid in Zuidland. Ik ben altijd werkzaam geweest in Rotterdam, daar heb ik eerst negen jaar op een dagverblijf voor verstandelijk gehandicapte kinderen gewerkt en daarna in de reguliere kinderopvang. Vanaf juli 2013 ben ik komen werken bij het Hazendonkje en dat bevalt me nog steeds heel erg goed! Ik werk op de peutergroep en ga elke keer met veel plezier naar mijn werk! Ik vind het heerlijk om te zien hoe de kinderen elke dag weer genieten van de extra’s die het Hazendonkje te bieden heeft!!!

Nora Verheij

nora

Ik ben Nora Verheij en woon, samen met mijn man Arjan en onze 2 schatten Guus & Eva, in Groot-Ammers. Zelf ben ik geboren in Langerak, opgegroeid in Nieuwpoort en op mijn 20e naar Groot-Ammers verhuisd. Met veel plezier, enthousiasme en liefde voor de kinderen, ben ik ruim 10 jaar werkzaam geweest op 2 verschillende dagverblijven in Papendrecht en Utrecht. Wat een geluk, dat ik hier in Molenaarsgraaf mocht komen werken en vanaf dag 1 heb mogen genieten van dit prachtige kinderdagverblijf! Ik geniet mijn dinsdagen en donderdagen enorm van deze bijzondere plek, dit prachtige team en de lieve kinderen. Tot ziens bij Het Hazendonkje!

Chantal Bakker

chantal

Ik ben Chantal Bakker. Ik ben geboren op 15 juli 1991. Ik woon samen met mijn man Jeroen en dochter Jaylee in Alblasserdam. Dit is ook de omgeving waar ik ben opgegroeid.
Ik heb in 2009 de opleidig SPW afgerond. Hierna heb ik een aantal jaar in de kinderopvang en in de gehandicaptenzorg gewerkt.
Toen ik de site van het Hazendonkje zag was ik meteen enthousiast. De combinatie van een kinderopvang en de agrarische omgeving vond ik heel bijzonder en leuk!
Het feit dat de kinderen ook erg genieten van alles wat er hier te beleven is vind ik heel mooi om te zien!
Ik werk met heel veel plezier op Maandag, Dinsdag en Donderdag.
Samen met de kinderen, de ouders en mijn collega’s geniet ik van de fijne tijd op het Hazendonkje.

Alinda Bakker

alinda

Even voorstellen.. Ik ben Alinda Bakker en ik woon samen met mijn man in Sliedrecht. Na mijn diploma SPW 4 heb ik binnen de gehandicaptenzorg, het schippersinternaat en op het kinderdagcentrum bij kinderen met een ontwikkelingsachterstand mogen werken. Vanaf september 2016 ben ik werkzaam op het Hazendonkje. De ontwikkeling van kinderen vind ik erg interessant en het liefst ben ik bezig met kinderen te begeleiden in het kind zijn en het groeien naar hun eigen persoon. Het werken is erg leuk op het Hazendonkje, het zijn mooie locaties, een fijne opvang voor kinderen, met zoveel ruimte en vrijheid! Leren, spelen, ontdekken en dat alles op een boerderij met dieren, in de natuur, dat verdiend elk kind!

Erica van Rikxoort

erica

Mijn naam is Erica van Rikxoort. Ik ben geboren op 23 februari 1990 in Zwijndrecht. Samen met mijn man Remco en ons dochtertje Lize, woon ik in Hendrik Ido Ambacht. Na mijn opleiding onderwijsassistent afgerond te hebben ben ik terecht gekomen in de kinderopvang, daar heb ik een aantal jaar met veel plezier gewerkt en ervaring opgedaan met verschillende leeftijdscategorieën. Daarna ben ik als gastouder bij een gezin thuis aan de slag gegaan. Hoe leuk dat ook was, ik wilde toch altijd weer graag aan het werk in de kinderopvang. Het concept van een agrarisch kinderdagverblijf was nieuw voor mij, maar na het bekijken van de website en een bezoekje aan het Hazendonkje zelf was ik meteen enthousiast. Nu werk ik hier al weer een paar jaar en dat doe ik elke dag met veel plezier. Om te kunnen werken met kinderen in grote ruimtes en met een zoveel vrijheid buiten is erg fijn. Er is genoeg te beleven in en rondom het Hazendonkje. Ik hoop jullie hier snel een keer te ontmoeten!

Laura Besems

laura

Hoi! Ik ben Laura, getrouwd met Sander en woonachtig in de binnenstad van Gorinchem. Ik ben gek op de natuur en dieren. In 2012 heb ik mijn diploma voor Pedagogisch werk behaald. Hierna ben ik enige tijd werkzaam geweest bij een dagbesteding voor licht verstandelijk gehandicapten en heb ik onder andere als nanny gewerkt. Eind 2016 ben ik voor een half jaar vertrokken naar Azië om meer van de wereld te zien. Na deze geweldige reis ben ik bij het Hazendonkje komen werken en tot de dag van vandaag doe ik dat met veel plezier!

Elles Breedveld

elles

Hoi, wat leuk dat je de tijd neemt om ons beter te leren kennen. Mijn naam is Elles Breedveld en ik ben 22 jaar oud. Ik ben opgegroeid met mijn twee oudere broers en mijn vader en moeder bij wie ik nog steeds thuis woon in het gezellige dorpje Nieuw-Lekkerland. Voordat ik kwam werken op ‘Het Hazendonkje’ heb ik de opleiding Sociaal Agogisch Werk gedaan, toen ik dat had afgerond vertrok ik voor 3 maanden naar het prachtige Kenia om daar als enthousiaste vrijwilliger voor wees- en straatkinderen in een weeshuis te zorgen. Dat was een ontzettend gave ervaring, werken met kinderen doe ik namelijk het liefst. Ook ben ik een fan van natuur en hou ik van dieren. ‘Het Hazendonkje’ kwam op mijn pad en ik wist, dit is het! Inmiddels werk ik alweer 2 jaar op dit leuke agrarische dagverblijf in een team met enthousiaste, betrokken en bekwame collega’s. Iedere dag proberen we de kinderen in contact te laten te komen met natuur en dieren en zorgen we dat er naar ieder kind persoonlijk gekeken word en in kunnen spelen op zijn/haar behoeften. En dat is wat het werk zo leuk en uitdagend maakt. In september 2018 ben ik gestart met de deeltijd-PABO en zullen jullie mij dus nog maar 2 dagen op ‘Het Hazendonkje’ zien. Deze opleiding duurt vier jaar, dus voorlopig hoop ik nog even te genieten van mijn mooie tijd op ‘Het Hazendonkje’ voordat ik als juf voor de klas sta!

Larissa Groen

larissa

Hallo! Ik ben Larissa Groen, geboren en getogen in Alblasserdam. Hier woon ik nog steeds, inmiddels samen met mijn vriend en binnenkort ook met ons zoontje dat in september 2019 geboren zal worden. Via mijn zus, Chantal Bakker, kwam ik terecht bij het Hazendonkje. Ik heb mijn afstudeeronderzoek van de opleiding Pedagogiek bij het Hazendonkje mogen doen en na mijn afstuderen mocht ik het team komen versterken op de groepen. Mijn werkdagen verschillen per week, net als de groep waarop ik werk. Hierdoor leer ik alle kinderen kennen en dit vind ik erg leuk.

Daphna van der Lek

daphna

Hallo, ik ben Daphna, 27 jaar oud en ik woon in Dordrecht. De afgelopen 5 jaar heb ik met veel plezier gewerkt bij een Christelijk kinderdagverblijf in Dordrecht, maar ik wilde graag ontdekken hoe het zou zijn om te werken op een agrarisch kinderdagverblijf. Ik vond Het Hazendonkje en was meteen enthousiast. Het mooie kinderdagverblijf, de dieren, de kinderen en alles bij elkaar zorgde ervoor dat ik de stap maakte om hier op Het Hazendonkje te komen werken. Inmiddels werk ik hier dan ook alweer een jaar met plezier. En ik geniet dagelijks van onder andere de kinderen, de dieren en de grote buitenruimte/natuur. Ook de baby’s komen veel buiten en als het iets kouder is gaan we bijvoorbeeld ook gewoon een stuk wandelen langs de weilanden of even kijken bij de koeien. Je kunt mij vinden op voornamelijk de baby- en dreumesgroep, maar zo af en toe ook op de peutergroep.

Mirna Jungheim

mirna

Mijn naam is Mirna Jungheim geboren op 3 juni 1998 en ik woon in Ottoland. Ik woon thuis bij mijn ouders Johan en Leanna en mijn broers Wilco en Jelte en de hond Benthe. We hebben thuis een boomkwekerij. Na de basisschool ben ik naar het Wellant College gegaan in Ottoland. Daarna ben ik de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 gaan doen bij het Albeda college in Rotterdam deze opleiding heb ik in 3 jaar afgerond. Tijdens deze 3 jaar heb ik ieder jaar bij een ander kinderdagverblijf stage gelopen om ervaringen op te doen. Bij elk kinderdagverblijf heb ik een hele leuke tijd gehad. Ik ben bij Het Hazendonkje terecht gekomen doordat ik in 2013 een weekje met het kinderdagverblijf mee mocht lopen. Dit was een snuffelstage en toen wist ik het. Hier wil ik werken als ik klaar ben met mijn MBO opleiding. Naast dat ik gek ben op kinderen heb ik ook nog andere hobby’s. Ik vind motorrijden erg leuk, heb leuke vrienden en vriendinnen en ik hou van voetballen.

Joanne Duizer

joanne

Mijn naam is Joanne Duizer. Ik woon in Herwijnen, een klein dorpje dat tussen Gorinchem en Zaltbommel ligt. Tijdens de stages voor mijn opleiding HBO Pedagogiek ben ik erachter gekomen dat mijn interesse ligt bij het jonge kind. Na het afronden van mijn studie heb ik in juli 2018 gesolliciteerd bij ‘het Hazendonkje’. Ik ben namelijk erg enthousiast over de visie van een agrarisch kinderdagverblijf. Dit is omdat de kinderen meer buiten zijn en meer ruimte hebben, dan op een regulier kinderdagverblijf. Inmiddels werk ik hier al een jaar met veel plezier! Tot ziens!

Marieke Maneschijn

marieke

Hallo, ik ben Marieke Maneschijn en werk sinds september 2018 bij het Hazendonkje als inval. Ik ben getrouwd met Mark en samen hebben we twee zoons, Trevor en Morris en een derde kindje is op komst. Na 10 jaar in Overijssel te hebben gewoond zijn we vorig jaar juni terug gekomen naar het dorp waar ik opgegroeid ben, Molenaarsgraaf. Dit is al één pluspunt voor het werken bij het Hazendonkje; de reistijd. Die bedraagt ongeveer twee minuten. Bij het Hazendonkje voel ik me thuis, de ruimte binnen en buiten geeft rust om goed te kunnen werken. Verder vind ik de sfeer onder collega’s erg fijn.