Adviserend en ondersteunend

Ouders kunnen op ons dagverblijf meedenken en advies geven over verschillende zaken die te maken hebben met het opvangen van kinderen.

Zij zijn vertegenwoordigd in de Oudercommissie. De leden van de oudercommissie hebben allemaal zelf een kind dat wordt opgevangen op het Hazendonkje en nemen vrijwillig deel in deze commissie. Mocht u als ouder ook interesse hebben in deelname, laat het ons weten.

De oudercommissie praat over beleidsmatige zaken, adviseert (bijvoorbeeld over de prijs en openingstijden), helpt met organiseren van activiteiten en is een aanspreekpunt voor ouders. Mocht u ergens tegen aan lopen of ideeën willen delen, kunt u altijd contact opnemen met de oudercommissie. U doet dit door ons aan te spreken of via:

Email de Oudercommissie

 

Leden

oudercommissie

Oudercommisssie Molenaarsgraaf

Linksboven; Ik ben Ilona, ik ben getrouwd met Corné en samen zijn we de trotse ouders van Lucas. Lucas zit op dinsdag en donderdag op de dreumes groep, want dan werk ik als verpleegkundige en praktijkopleider bij het Leger des Heils in Dordrecht. Binnen de ouderraad help ik mee met activiteiten en maak de nieuwsbrief!

Midden; Mijn naam is Babette de Jager-van der Kaag. Samen met mijn man Martin zijn wij de trotse ouders van onze tweeling Zoë en Dex. Zij gaan elke maandag en donderdag naar het Hazendonkje. Ik woon in Sliedrecht en werk parttime bij een bank als Klachtencoördinator. Bij de oudercommissie vervul ik de functie van secretaris. De oudercommissie is er voor u en de medewerkers! Als wij ergens iets in kunnen betekenen, spreek één van ons gerust aan tijdens een haal- of brengmoment of mail naar bovengenoemd adres.

Rechtsboven; Mijn naam is Kim van Wijk. Vader van Caro, Olaf en Taeke en de Man van Liesbeth. Geboren in Rotterdam en opgegroeid en woonachtig in Ottoland. Werkzaam bij Hofpleinrotterdam als hoofd technisch dienst en leerkracht op de MBO theaterschool, Ik hou van klimmen en zeilen. Op maandag en woensdag zitten Olaf en Taeke (tweeling) op de babygroep en zou je mij tegen kunnen komen. Binnen de Oudercommissie vervul ik de taak van penningmeester. Voor vragen en opmerkingen sta ik voor je klaar. Ik hoop samen met de andere leden van de oudercommissie een positieve bijdragen te leveren aan het welzijn op het Hazendonkje.

Linksonder; Hallo, Mijn naam is Marina Chapel. Ik ben getrouwd met Roel en trotse moeder van Iris, Tim en Lisa. Samen met onze kat Flip en ons konijn Japie wonen we in Papendrecht. Ik werk als leerkracht in het basisonderwijs en in mijn vrije tijd sport ik graag en lees ik boeken. Onze oudste dochter zit nu op de basisschool, maar de andere twee zijn iedere vrijdag met veel plezier op het Hazendonkje. Als voorzitter van de oudercommissie probeer ik iets te betekenen voor de ouders en de medewerkers en draag zo mijn steentje bij aan het optimaal laten functioneren van ons geliefde dagverblijf

Rechtsonder; Mijn naam is Ruud Landsmeer. Ik ben getrouwd met Laura en wij zijn de trotse ouders van Sven. Wij wonen in Gorinchem waar ik ben geboren en getogen. Op de maandag en woensdag gaat Sven naar het Hazendonkje. Zelf ben ik werkzaam als (kinder) manueel therapeut in Sliedrecht. Binnen de oudercommissie help ik voornamelijk mee met de activiteiten en probeer een positieve bijdrage te leven voor zowel de ouders als het Hazendonkje. Bij vragen of opmerkingen spreek ons dan gerust aan.